Ian_Somerhalder_Vampire_Diaries_S2_2

Ian Somerhalder: Nećete prepoznati Damona u četvrtoj sezoni!
 
Lepotan iz ‘Vampirskih dnevnika’ Ian Somerhalder (33) je na dodeli Teen Choice Awards 2012 dobio laskavu titulu najseksi frajera, a nedavno je ispričao nekoliko zanimljivih stvarčica iz četvrte sezone koju svi nestrpljivo iščekuju.
Četvrta sezona u SAD-u se počinje prikazivati 11. oktobra, a konačno je poznat i naziv prve epizode: Growing Pains.
Glumac za kojim uzdišu ne samo tinejdžerke nagovestio je kako će tek četvrta sezona serije doneti neverovatne obrate.
-Elenine će se emocije pojačati pretvaranjem u vampiricu. Ko kaže da ona neće postati potpuno nepredvidljiva! Ljubavni trougao između Elene, Damona i Stefana još će se dodatno zakomplikovati. Elena će se prisećati vremena kad je bila očarana Damonon. Ona je sad jedna sasvim drugačija osoba, puno opasnija i žešća. Verujte, tek će četvrta sezona doneti pregršt uzbudljivih obrata i događaja -otkrio je Ian.
Objasnio je i da će se njegov lik Damon krenuti svojim putem.
-Dosad je radio šta se tražilo od njega. Ali dosta mu je svega toga. Odlučio je okrenuti stranu – raspričao se Ian, objavio je Entertainmentwise.
Dodao je i da će Damon morati zaštititi Elenu jer se pojavljuje uboica vampira Conor (glumi ga Todd Williams) koji želi samo jedno – da uništi Elenu.
Sudeći prema najavama, autori su dali sve od sebe kako bi prikovali fanove za male ekrane. Dosad im je zaista dobro išlo – serija je na nedavnoj dodeli Teen Choice Awards pokupila čak pet nagrada u obliku daske za surfovanje o kojima odlučuju online glasovi fanova u starosti od 13 do 19 godina.
Serija ‘Vampirski dnevnici’ prati život Elene Gilbert, tinejdžerke koja se zaljubi u vampire, braću Stefana i Damona Salvatorea. Serija se prikazuje od 2009. godine, a prva je epizoda privukla rekordan broj gledatelja TV kuće CW od 2006. godine.
Glavni glumci Nina Dobrev, Ian Somenrhalder i Paul Wesley katapultirani su u zvezdane visine, a u međuvremenu se ljubavna hemija preselila i van seta u stvarni život – Ian i Nina su već neko vreme u srećnoj vezi.

 

Povezana vest:  Priča o najdominantnijoj armiji šimpanzi na Discovery kanalu