Clio_Mirror_set

Premijere na kanalu TLC u avgustu

Supruge mafijaša

Pratite četiri ozloglašene žene sa Stejtn Ajlenda u novim epozidama serije „Supruge mafijaša“. Imaćete necenzurisan uvid u živote Rene, Karen, Karle i Drite, dok njihovi muževi ili očevi odslužuju kaznu zbog mafijaških aktivnosti. Drugi serijal nastavlja da prati svaku članicu temperamentne četvorke u rešavanju velikih životnih pitanja. Sukob između Karen i Drite je daleko od kraja i izgleda da će stvari postati još gore kada se Karenina nova partnerka u zločinu, Ramona, uključi u svađu. Mogu li naći način da se pomire? Rene odlazi pod nož radi opsežne plastične operacije a Drita i Karla su spremne za letnju zabavu jer više ne sarađuju. Dok Drita preduzima završne korake u pogledu razvoda od Lija, Karlin odnos sa njenim otuđenim suprugom Džoom dobija neočekivani obrt. Takođe, Karen je primorana da se suoči sa teškim pitanjima o svom životu kada započinje promociju svoje knjige „Ćerka mafijaša“.

Od petka, 3. avgust u 20:55

Šminkanje sa Klio

Potpuno nova serija „Šminkanje sa Klio“ prikazuje poznatu šminkerku Klio Zamateo dok istražuje čudesan svet kozmetike. U svakoj epizodi, Klio pokazuje dvema ženama kako da profesionalno nanose šminku, popravljaju male nedostatke i uči ih kako da ostvare savršen izgled za posebne prilike. Klio im takođe pokazuje kako da poboljšaju svoj izgled pomoću krema napravljenih uz pomoć prirodnih recepata kod kuće. Otkrivanjem tajni svog poziva, Klio eksperimentiše različitim vrstama šminke, pokazujući ženama i gledaocima kako da pronađu pravi izgled za sebe.

Povezana vest:  "Mladi vukodlak" - regionalna premijera pete sezone na AXN-u od 1. juna

Od subote, 4. avgust u 16:20

Zavisnici od hrane

Serija „Zavisnici od hrane“ prati osmoro ljudi i njihovu borbu protiv zavisnosti od jedne stvari bez koje bukvalno ne mogu da žive: hrane. U „Shades of Hope“, ruralnom centru za lečenje u Teksasu, ovih osmoro očajnih pacijenata prolaze kroz intenzivni 42-dnevni plan lečenja koji predvodi terapeut Teni Mekarti. Koristeći neobične metode, Teni od svojih klijenata traži da se suoče sa najbolnijim pitanjima u njihovim životima koja su ih dovela do toga da im hrana postane utočište. Prepuna drame, emocija i trijumfa, serija „Zavisnici od hrane“ nam pokazuje da je oporavak moguć čak i za ljude koji strahuju da su njihovi životi beznadežni.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Ko napušta imanje - Stefan i Jelena u duelu

Od subote, 11. avgust u 20:55

Consumed_Ep5_8811

Zatrpani

Da li ste ikada imali osećaj da su vaš život preuzela materijalna dobra – ili „stvari“? U novoj seriji kanala TLC „Zatrpani“, zatrpane porodice koje se guše u svojim stvarima izvode ekstremni kućni eksperiment. Pred njima je izazov da prežive 30 dana samo sa osnovnim potrepštinama, nekoliko ličnih predmeta i deset stvari koje će deliti. Pošto je sva njihova imovina privremeno uklonjena, oni nemaju izbora nego da se suoče sa svojim međusobnim odnosima, kao i uticajem nereda na njihove živote. Na kraju eksperimenta, oni vide svoju imovinu, svoj dom i jedni druge na drugaciji nacin. Mogu li se porodice koje su postale plen primamljivog potrošačkog društva i koje je, sa druge strane, progutalo njihovo okruženje ikada promeniti? Stručnjak Džil Polak vodi učesnike kroz iskustvo življenja sa manje stvari. Na tom putu se mogu javiti gnev, suze, smeh, pa čak i radost.

Povezana vest:  ŽELJKO MITROVIĆ – NAJMOĆNIJI ČOVEK U MEDIJIMA : Već 26 godina postavlja nove standarde na našim prostorima!

Od ponedeljka, 13. avgust u 20:00

Pacijenti sa neobičnim zdravstvenim problemima

Lekari Kristijan, Piksi i Doun otkrivaju kako neki od pacijenata koji su ih posetili tokom serijala napreduju u epizodama „Pacijenti sa neobičnim zdravstvenim problemima“. Pridružite se lekarima u poseti nekim od najupečatljivijih slučajeva, uključujući Dženis, pacijentkinju sa izvršenom mastektomijom koja se obratila dr Kristijanu; Džonatana, tinejdžera koji se suočio sa dijagnozom dijabetesa; Berija, koji je operisan zbog raka prostate i Fej, koja je prvobitno došla na kliniku zbog preteranog znojenja. Kom su lečenju podvrgnuti od poslednje posete lekarima? Kako napreduju? Kako se sada osećaju u svojoj koži? Takođe, saznajte kako su priče o ovim hrabrim pojedincima ubedile gledaoce da potraže pomoć za sopstvene probleme. Pridružite se lekarima koji nastavljaju da podižu značaj zdravlja i zaustavljaju stigmu o „neobičnim“ delovima tela i medicinskim stanjima.

Od utorka, 14. avgust u 20:00