dejan_stankovic_voditeljFARMA 2010, Peti dan
Rasprava Gagija i Dejana Stankovića
Osvanulo je još jedno sunčano jutro na „Farmi“. Gagi je nezadovoljan od samog jutra. Razlog njegovog nezadovoljstva je Dejanovo ponašanje na „Farmi“. On je ljut jer je Dejan obukao njegovu majicu i, kako on kaže, usmrdeo je. Izašao je u dvorište da bi pitao Dejana čija je majica. Dejan je rekao da je njegova i pitao Gagija šta ima protiv majice. Rasprava se nastavlja u dnevnoj sobi. Dejan kaže Gagiju da nije njegov nivo da se raspravlja oko majice, na šta mu Gagi odgovara da se ponaša kao teletabis.
Zorica i Milena u kuhinji pričaju o mleku, pravljenju sira i kajmaka. Milena predlaže da naprave kajmak, ali Zorica kaže da danas imaju malo mleka, tako da neće biti dovoljno mleka za pravljenje kajmaka. Tu dolazi do rasprave izmedju njih dve. Zorica kaže da ne želi da se svađa i pokušava da prekine svađu. Zatim odlazi u spavaću sobu gde, na krevetu, počinje da plače. Dolazi Milena i pita Zoricu da li plače zbog nečega što je ona uradila. Za Milenom ulazi Maja koja pozitivno odgovara na Milenino pitanje i naređuje Mileni da ostavi Zoricu na miru na šta Milena kaže Maji da joj se „skine s vrata“. Zorica kaže da je tužna jer joj se niko nikada nije obraćao na taj način i da nije navikla na to.
Milena izlazi napolje i priča Nemanji i Sajku da je došlo do nesporazuma sa Zoricom, ali da ju je Maja mnogo iznervirala jer joj je naredila da se skloni od Zorice. Nemanja podržava Milenin komentar i dodaje da misli da je Maja folirant i da ima otrovan jezik
Raka okuplja sve farmere u dnevnoj sobi kako bi im pročitao pismo u kojem se nalazi zadatak. U pismu izmedju ostalog stoji da će dobiti uređaje koji će meriti koliko su kilometara prešli hodajući, cilj je 100 kilometara za jedan dan.

Povezana vest:  Novi Tvin Piks stiže 2016.