Guy_Code_Logo

GUY CODE – ULTIMATIVNI VODIČ ZA MUŠKARCE, NOVA SERIJA NA MTV KANALU!
 
Kroz vekove su muškarci prenosili nepisana Muška pravila s kolena na koleno… Sada je tu ultimativni vodič za muškarce – MTV-jeva serija Guy Code.
Svaki muškarac kaže da zna Pravila. Neki su jednostavno „rođeni naučeni“, nekima dobro dođe po koja lekcija, ali ne ponašaju se baš svi muškarci u skladu sa njima. Serija Guy Code jasno stavlja do znanja šta sve muškarci treba da znaju i kako se Pravila pravilno primenjuju, a damama će pružiti uvid u neke dobro čuvane muške tajne.
U seriji Guy Code na duhovit način ćete saznati sve: kako muškarac zna da li je Ona prava, do koje mere je dozvoljeno da se jedan muškarac divi drugom, šta znači biti dobar kopilot, koja su pravila opijanja i pevanja karaoka ili kako izgleda muževno opuštanje u spa centru. Saznaćete i mnogo drugih svetih pravila muškosti i to od najtraženijih komičara, sportista, zabavljača i stručnjaka iz različitih oblasti, koji će se potruditi da svi muškarci (a i dame) budu u toku sa Pravilima.
Zato gledajte Guy Code od 14. septembra, svakog radnog dana u 18:10, a ukoliko preskočite neku epizodu ili mislite da treba da utvrdite gradivo, repriza pet epizoda za redom je na MTV kanalu nedeljom u 15:00.

 

Povezana vest:  Zlatna antena Olgi Odanović