gagi_i_dejanFARMA 2010,

Dan posle izbacivanja

 

U kuhinji je gužva. Miloš i Zorica pričaju o razlikama među generacijama i o tome kako mladi moraju sami da počnu nešto da rade. Dejan i Gagi pokušavaju da se zbliže. Gagi ga savetuje da promeni taktiku sad kada je pobedio u duelu i ostao u kući a Dejan mu govori da njega svi pogrešno tumače i da ostali glume a on je takav kakav je. Jutro prolazi radno, muškarci su i više nego vredni dok su kuća i kuhinja ostale  nesređene. U podne im dolazi Ognjen da bi pročitali Ivino pismo i čuli koga je ona odredila za gazdu u ovoj nedelji.

Povezana vest:  Emi nominacije za Igru prestola, Američku horor priču

Nova gazdarica je Zorica a njen prvi zahtev je da se Dejan i Raka izmire.

Dnevni zadatak je fudbalska utakmica za koju moraju da naprave lopte i da se podele u dve ekipe. Kapiten muške ekipe je Maca a ženske Irena i posle dvadeset minuta igre u kojoj su se devojke jako trudile ipak su završile sa utešnom raka_i_zoricanagradom. Glavna nagrada za mušku ekipu su bile čokoladice koje su oni  podelili sa ženama.

Povezana vest:  Prednovogodišnja emisija Pinkovih zvezdica će vas oduševiti

Proka je novoj gazdarici dao zadatke da se pripremi kokošinjac, popravi ograda i napravi staklenik a gazdarica je svima obećala da će im biti i drug ali i autoritet.

Ukućanima nedostaju cigarete i hoće da organizuju štrajk. Kažu da i ovako nemaju šta da jedu pa im je svejedno.

Gazdarica sutra treba da ide na pijacu i razmeni sapun koji su pravili za hranu i cigare pa joj farmeri pomažu da napravi spisak svega što im je neophodno.

Povezana vest:  Premijera nove HBO serije "Industrija" 10. novembra

Uveče Dejan u radionici Mirjani nudi da pokaže mesto gde kamere ne snimaju.