Poslednja epizoda pete sezone “Fear of the walking dead”, američke horor- drame producirane od strane AMC televizije, biće premijerno prikazana 30. septembra ove godine u 22:00.

U 16 epizoda pete sezone ove sage, bilo je brojnih iznenađenja. Sezona je pratila grupu preživelih predvođenu Morganom Jones (Lennie James) i Aliciom Clark (Alycia Debnam-Carey) koji su tražili preživele želeći da pruže pomoć drugima u nastojanju da nadoknade nepravde iz prošlosti.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Kome u kući treba psihijatar, a kome psiholog?

Poslednje epizode koje ste mogli da pratite na svojim malim ekranima nosile su mnogobrojne emocije i uspomene. Jedan od važnijih momenata je Morganovo sećanje na svoju izgubljenju porodicu, dok se Al prisećala svojih iskustava sa Isabelle. Ali jedna stvar ostaje nerešena. Pokušavajući da se pomiri sa Grace, Morgan saznaje da se Grace razbolela, pretpostavljajući da ju je zahvatilo radijacijsko trovanje, te misli da za nju nema više života. Šta vi mislite?

Povezana vest:  HBO Adria dobija direktorku razvoja originalne produkcije

Pripremite se za poslednju epizodu pete sezone koja će premijerno biti prikazana u ponedeljak 30. septembra (16. epizoda „End of the Line“ ) u 03:00 sata posle ponoći i u repriznom terminu, u 22:00 istog dana.

Ipak, vest koja će obradovati brojne fanove ove serije je da će biti nastavka. Izvršni producent serije, Scott M. Gimple, najavio je da je u julu ove godine obnovljen ugovor za snimanje šeste sezone serije, te će fanovi ove apokaliptične sage imati priliku da prate Fear the Walking Dead i naredne godine.

Povezana vest:  Anđela Lenzberi o rimejku serije "Pisac i detektiv"

Seriju je producirao AMC Studios, a glavne uloge tumače: Lennie James, Rubén Blades, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson i Austin Amelio.

PHOTO:Ryan Green/AMC