CineStar TV Channels prošlog su petka proslavili 10 godina emitovanja u regiji, i ujedno najavili i pokretanje novog kanala posvećenog serijama, CineStar TV Series. Povodom proslave okupljeni su partneri i prijatelji koji su čestitali na uspehu CineStar TV Channels grupacije.

Nakon legendarnog otvaranja Weekend Media Festivala u Rovinju, zabava se nastavila i sutradan u novootvorenom Grand Park Hotelu, ali ovog puta u organizaciji CineStar TV Channels filmske grupacije kanala, koja je prema komentarima prisutnih proglašena „najboljim partijem ovogodišnjeg Weekenda“.

Brojne zvanice iz poslovnog sveta, kao i sa glumačke i muzičke scene, imale su priliku da uživaju u proslavi desete godine rada CineStar TV Channels grupe, koja je svojim postojanjem izmenila sliku filmskih kanala u regiji i donela na tržište nove standarde filmskog sadržaja za sve uzraste. . Bez obzira da li volite romantične komedije, ljubavne drame, znanstvenu fantastiku ili ste više za akcijske trilere, sve to možete da pronađete na svojim omiljenim CineStar TV kanalima.

Povezana vest:  Proverite zašto je Jersey Shore šou o kojem se najviše priča u Americi!

Tajnu ovog uspeha zvanice su imale priliku da čuju upravo na proslavi godišnjice. Od pokretanja prvog kanala 2009. godine do danas, kada se CineStar TV kanali emituju u čak sedam zemalja u regiji, na platformama preko dvadeset operatera u regiji, a samim tim omogućuju gledanje vrhunskog filmskog sadržaja u preko četiri miliona domaćinstava. Zanimljivo je istaći da prvi pokrenuti kanal grupacije CineStar TV i danas drži prvo mesto u gledanosti među svim filmskim kanalima koji se emituju putem platformi i da je prema gledanosti na TV Beat platformi, CineStar TV Channels grupa u samo godinu dana ostvarila porast udela u gledanosti od neverovatnih 96%.

Povezana vest:  Serija Igra prestola osvojila nagradu kreativni Emi

Okupljeni su na proslavi dali svoju podršku daljem radu CineStar TV Channels grupaciji filmskih kanala, jer i nakon deset impozantnih godina, ne prestaju da iznenađuju struku i gledaoce. Upravo je na proslavi objavljeno pokretanje novog kanala posvećenog serijama, prigodnog naziva CineStar TV Series. Rezultat je to slušanja pulsa publike i tržišta, gde se ukazao prostor za kanalom koji će 24 sata na dan prikazivati najkvalitetniji sadržaj iz brzo rastuće industrije serija i sitkoma. Gledaoci će tako dobiti celokupnu paletu kanala i centralno mesto za porodično okupljanje i provođenje slobodnog vremena ispred televizora.

Povezana vest:  Elajdža Vud u rimejku australijske serije

Proslava je samo uvod u slavljeničku kampanju u kojoj je pripremljen bogat program ispunjen TV premijerama, filmskim hitovima i fantastičnim serijama, omogućujući tako gledaocima ekskluzivan i premijerni sadržaj 12 – 16 meseci nakon prvog prikazivanja u bioskopu.

CineStar TV Channels okupljaju ukupno šest žanrovski predodređenih filmskih kanala prilagođenih potrebama svakog filmofila i ljubitelja serija, a uz premijerne filmove i nezaboravne serije, gledaoci mogu da pogledaju i atraktivan materijal o snimanju najnovijih filmskih hitova, ekskluzivne intervjue s glumcima i poznatim rediteljima, filmske vesti i još mnogo toga.

Detaljnije o ponudi CineStar TV kanala i rasporedu emitovanja, možete pronaći na web-stranici www.cinestartvchannels.rs