vladimir_soraja

VELIKI BRAT 2011

Horvat novi kapiten, Marijana muvala Vladimira

Jučerašnje nesuglasice, koje su se pojavile između Horvata i Duška, nakon objavljivanja Eminog videa, noćas su nestale.

Uz zvuke muzike, sa dodatkom pića, ukućani su se vidno opustili, neki i prepustili emocijama, neki iskrenosti, a neki uživanju.

Nakon završenih časova plesa, sa Sorajom, Duško seda pored Horvata i razgovara sa njim o svemu sto se izdešavalo predhodnih sati, i moli ga da mu ne zamera što je glasao za Emu. On želi da zna da li su i dalje najbolji prijatelji, na šta mu Horvat odgovara da jesu, i da se on ne ljuti na njega, ali da u buduće dobro razmisli kome daje glas i iz kog razloga.  Duško ostaje zbunjen, i govori da bi njemu bilo mnogo lakše da se on nađe na vrućoj stolici, nego što mora da odlučuje koga će da nominuje. Govori da mu je drago što su izgladili odnos, jer on smatra da je Horvat njegov spas,  jer je uvek tu da ga pozitivno iskritikuje i da mu ukaže na neke greške u ponašanju.

Otvaranje Pandorine kutije

Iako je sinoćna žurka, po mišljenju ukućana, bila najbolja do sada, za neke ukućane alkohol i provod nisu bili dovoljni da bar na kratko zaborave šta ih ovih dana toliko tišti.

Nemeš je i u vidno alkoholisanom stanju, pokazivao veliku zabrinutost i krivicu zbog nekih njegovih i Marijaninih postupaka. Poverio se Nikoli da se ne oseća prijatno u svojoj koži, da oseća krivicu zbog svoje sreće sa Marijanom, i da ne može u potpunosti da uživa, kada zna da tamo negde postoji dobar čovek, koji ovo nije zaslužio. Svestan je da su povredili mnoge ljude.

Marijana smatra da otvaranje Pandorine kutije, i javno pričanje o Nemeševoj i njenoj ljubavi, nije pravi način da se neke stvari dovedu na svoje mesto. Iznosi mišljenje da je najbolje da sve objasni dragim ljudima u četri oka. Za porodicu kaže da ju je podržavala, i da se ona oseća kao da ih je izdala. Kaže da nije bitno šta drugi misle o njoj, i da se nada da će joj sve bitne i drage osobe izvan kuće, makar pružiti priliku da im se iskupi, i neke stvari objasni.

Povezana vest:  Jelena Gavrilović i bend Consecration gosti emisije Jelen Top 10

Koreografski aerobik

Lep dan pozitivno utiče na ukućane i atmosferu u kući.Ukućani su vidno raspoloženi da uspešno obave ovonedeljni zadatak. Brendom, kome je dodeljena uloga koreografa, ovog jutra pravi grupnu probu koreografskih pokreta u dvorištu, kako bi se videlo kako ukućani prate koreografiju, i koji od tih pokreta mogu kasnije da se uoptrebe za predstavu. Nakon koreografskog aerobika, ukućani se vraćaju svojim aktivnostima. Većina od njih uživa u toplom vremenu i sunčanju, pojedini ukućani se kupaju u bazenu, a neki od njih uživaju u udobnosti kreveta.

Šaljivo zavođenje

Ukućani ne prestaju da nas iznenađuju, kada su šaljiva zavođenja u pitanju. Stanar kuće, koji je pokušao predhodnu noć da prespava u krevetu dve žene, je ovog puta bio Nikola.

Ispred toaleta Nikola se šalio sa Sorajom, grlio je, međusobno su se „svađali“ i povlačili. Nakon što je prešao u sobu , nastavio je  svoju igru sa Antonijom. Pričao joj je  kako on ne želi Lestera u krevetu i da Antonija mora spavati sa njim večeras. A njihovo odbijanje je komentarisao  kao njihov strah i nepoverenje u sebe. Nove drugarice su samo prokomenatrisale da same žele da nastave svoj „odnos“. Nikola je onda rešio da uleti sam u njihov krevet, pa je Soraja skočila i prešla na susedni, nakon čega je on  stavio glavu na njene butine  poljubivši ih. Pošto je i Duško bio tu, poručio je Soraji da ne izaziva Nikolu, jer je on opasan. Uskoro su svi sklopili primirje, jer je Nikola  objasnio da se samo zeza i onda su svi otisli u svoje krevete, da spavaju.

Povezana vest:  DISCOVERY NETWORKS INTERNATIONAL NAJAVLJUJE SPECIJAL "U DIVLJINI S BEROM GRILSOM I PREDSEDNIKOM BARAKOM OBAMOM"

Marijana startuje Vladimira

Naš dragi ukućanin Vladimir priznaje kako ga je Marijana startovala na žurci …

Dok su sinoć pojedini ukućani spavali, Vladimir, Horvat i Bojana su tek kretali, ali Vladimir je hteo da ih razbudi i priznaje im jedinu stvar koju je držao u sebi. On zastaje u kuhinji i počinje da im priča kako ga je Marijana startovala na žurci, takođe kaže da ga je tri puta pitala da li želi da spava sa njom. Na sve to Bojana zaključuje da je nju sada sramota i teško će joj biti da sutra pogleda Nemeša u oči, a da mu ne kaže … Vladimir je samo dodavao ulje na vatru govoreći da Marijanu treba da bude sramota da pogleda Nemaša u oči, a ne nju. Dugo su svi većali u kuhinji šta da rade i ko bi trebao da kaže Nemašu. Videvši sve to, Vladimir je pokušao da umiri stvar i rekao da je glupo upropastiti nešto,  ako je to bila šala sa Marijanine strane. Svi su se složili sa njim i zaključili da je najbolje da prespavaju pa će videti …

Svađa „kuma“

Bojana rekla Marijani „Previše malo razmišljaš“ Dok drugi ukućani svoje posle podnevne aktivnosti provode vežbajući svoj novi zadatak -MJUZIKL , Bojana u sobi objašnjava Marijani kako neće više da se meša u Nemešov i njen odnos jednostavno želi da se isključi iz zamršene, emotivne priče. Takođe objašnjava kako se svih ovih nedelja oseća glupo, a sad se oseća kao da ima „Magareće uši“ jednostavno ne želi više da pravi problem gde ga nema, jer sve ovo gledaju njihove porodice i ne želi da je ljudi napolju osuđuju što podržava tu emotivnu vezu . Nemeš ulazi u sobu i zatiče kako se svađaju, a Marijanu kako plače ,odmah joj prilazi i moli je da objasni zašto i pita šta je to Bojana uradila kad je uspela da je rasplače ali „kume“ ne žele više da diskutuju na tu temu. Bojana odlazi u kuhinju i priča sa Nemašom o tome kako Marijana ne zna šta želi i „Previše malo razmišlja“ takođe nije svesna o posledicama koje je čekaju kad izađe napolje!

Povezana vest:  Tri srpske serije predstavljene u Sarajevu, najbolje ocenjene “Senke nad Balkanom 2”

Titula kapiten Horvatu

Veliki brat iznosi ukućanima da Nemeš i Vladimir ne mogu da se takmiče u igri, od sad pa ubuduće ukućani koji ne poštuju pravila ponašanja neće učestovati u borbi kapitena .Vladimir je jako povređen sa tom odlukom Velikog Brata i žali mu se u ispovedaonici , tužnim pogledom moli Velikog Brata da mu objasni zašto je kažnjen i zašo ne sme da učestvuje u borbi. Iz nedelje u nedelju pravila će biti sve oštrija i oštrija dok naši dragi ukućani ne shvate da moraju poštovati pravila kuće . Marijana neće moći da se takmiči jer je još uvek pogođena prepirkom koju je imala sa „kumom“ i Veliki Brat joj dozvoljava iako se drugi ukućani ne slažu sa tim Pobednik je Horvat . Bojana,kao prošli kapiten predaje titulu Horvatu i za njega sad ne moze da se glasa . Ukućani nastavljaju sa svojim dnevnim aktivnostima, samo Vladimir leži zamišljen u sobi i pognute glave jer nije učestovao u današnjoj igri .