skyfall_111

U okviru MTV @ the Movies vikenda Skyfall specijal na MTV kanalu

MTV će vikend pred nama posveti filmu, tako da ćete u subotu i nedelju od 12:10 steći jedinstven uvid u svet filma i sedme umetnosti kroz emisiju MTV @ the Movies.

MTV @ the Movies je prava odrednica ukoliko želite da saznate sve filmske vesti i kritike o najnovijim filmovima i zvezdama, pogledate trejlere filmova, ali i intervjue najtraženijih i najaktuelnijih glumaca današnjice, koji su specijalno za gledaoce MTV-ja odgovarali na duhovita i zanimljiva pitanja kakva samo MTV može da smisli. A kako se legendarni britanski tajni agent, u najdužoj filmskoj franšizi svih vremena vraća na bioskopska platna, MTV je spremio i poseban special posvećen upravo 23. nastavku filma o Jamesu Bondu “Skyfall”.

Povezana vest:  Novi vizuelni identitet kanala TLC

Voditelj David Chokachi otišao je u Istanbul i London kako bi prisustvovao snimanju uzbudljivih scena, ali i zavirio u dešavanja iza kulisa i intervjuisao glumce Daniela Craiga i Javiera Bardema, glevne kaskadere, scenografe i tehničare, koji su doprineli da baš ovaj nasatvak bude jedan od najuzbudljivijih.

Film “Skyfall” je snimljen u trenutku kada se proslavlja 50. godišnjica Bondovog prvog pojavljivanja na velikom platnu. Imajući to u vidu, producenti su želeli da spoje sve elemente koji se godinama vezuju za  čuvenog tajnog agenta: uzbudljivu akciju, žestoke suparnike, prelepe devojke, egzotične lokacije, klasičnu naslovnu temu, Aston Martin DB5 kako bi upotpunili njegovu veliku avanturu. A kako se glavni glumac Daniel Craig i ostatak ekipe proveo na snimanju, otkrijte u ekskluzivnom intervjuu koji možete da pogledate u okviru MTV @ The Movies vikendu!

Povezana vest:  Premijera na kanalu TLC: Supruge mafijaša

U najnovijoj akciji Jamesa Bonda, pored Daniela Craiga pojavljuju se i Judi Dench, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Javier Bardem i Berenice Marlohe, a film se nalazi na redovnom bioskopskom repertoaru.

MTV @ the Movies weekend

Subota i nedelja, 3. i 4. novembar, od 12:10