lindzi_lohan_2012 

Lindzi Lohan jurila ulogu Elizabet Tejlor u TV filmu
 
Glumica Lindzi Lohan izjavila je da je toliko želela da igra Elizabet Tejlor u filmu „Liz&Dick“ (Liz i Dik) da je lično otišla do producenata i tražila ulogu holivudske legende.
Lohan (26) igra Tejlorovu u TV filmu o njenoj burnoj vezi sa glumcem Ričardom Bartonom.
-To je zapravo smešna priča. Čula sam da će snimati film i nabavila sam telefon producenata i počela sam da maltretiram (producenta) Larija Tompsona – rekla je ona u intervjuu televiziji ABC.
-Bila sam skroz u fazonu ‘niko neće igrati ovu ulogu osim mene, ja moram da je dobijem – dodala je ona.
Rane kritike filma, koji će premijerno biti prikazan na kablovskoj televiziji „Lajftajm“ 25. novembra, variraju između mlakih i prilično loših. Kritičari su međutim primetili sličnosti između Lohanove i Tejlorove – ove su glumice sa burnom istorijom i obe su počele da glume još kao deca.
-‘Liz i Dik’ je istinski davež – piše „Holivud riporter“.
-Dobra stvar je što ne možete da skinete pogled sa Lohanove koja igra Tejlorovu. Producenti su bili uvereni da će stvari ispasti kako treba jer obe glumice imaju slične priče.
Bartona u filmu glumi Grant Bouler, a za Lohanovu je „Varajeti“ naveo da je „adekvatna, sa izuzetkom nekoliko nespretnih momenata, zahvaljujući odličnim kostimima i šminci“.
Reputacija Lohanove, navodi Rojters, potiče mahom iz tabloida. Glumica je više puta imala probleme sa zakonom, bila je i u zatvoru i na rehabilitaciji.

 

Povezana vest:  Dokumentarna serija “Gospodar vetrova” uskoro startuje na kanalu VIASAT: Nature