27.decNije bilo nameštanja rezultata glasanja za pobednika Farme

 

Povodom insinuacija vezanih za regularnost glasanja tokom protekle sezone reality show-a „Farma“ emitovane na RTV Pink oglasila se kompanije NTH Media d.o.o čije vam saopštenje u celosti prenosimo:

 

TEHNIČKI JE NEMOGUĆE NAMESTITI REZULTATE S OBZIROM DA SE SVI PODACI O BROJU GLASOVA NALAZE KOD TELEKOM OPERATERA

NTH Media se distancira od svih insinuacija na regularnost glasanja zbog nedavnih medijskih natpisa i optužbi pojedinaca. NTH Media d.o.o., koja je tehnički partner RTV Pinka, ovim putem još jednom želi poručiti kako su rezultati glasanja u 3. sezoni reality showa „Farma“, u potpunosti ispravni.

Povezana vest:  Serija "OČIMA OMEOVE" na TLC kanalu

U emisiji „Farma“, NTH Media je imala ulogu tehničkog partnera i prikupljala glasove upućene sa svih mobilnih i fiksnih brojeva iz 11 zemalja. NTH Grupa ima tehničke konekcije i pravne ugovore s mobilnim i fiksnim operaterima u tih 11 zemalja, što nam omogućuje da uz vlastitu garanciju, uputimo garanciju i svih uključenih međunarodnih partnera. Svi podaci, o svim glasanjima tokom celog trajanja emisije, zabeleženi su i spremljeni kako u naše baze podataka, tako i u baze podataka svih tih operatera. Prema tome, tačan broj glasova i izvor svakog pojedinog poziva i SMS poruke se može proveriti kako kod nas, tako i kod svakog od operatera. Pri tome odgovorno tvrdimo da se naši podaci u potpunosti slažu sa podacima operatera.

Povezana vest:  National Geographic ulazi u ZONU USIJANJA 15. septembra u 21:55

NTH Media d.o.o. Beograd je članica međunarodne NTH Grupe sa glavnim sedištem u Švajcarskoj, koja uspešno posluje i poseduje predstavnišvta u 11 evropskih zemalja i konekcija sa operaterima u više od 70 zemalja širom sveta.

NTH Media poseduje najbolje reference najvećih medijskih kuća i već je dugi niz godina tehnička podrška i partner od najvećeg poverenja za svetske medijske kuće i razne televizijske formate.

Povezana vest:  FARMA 2010, Stigli novi seljaci

S obzirom na potpuno neosnovane optužbe protiv ispravnosti glasanja koje su iznešene u javnost, NTH Media Beograd će u svrhu zaštite svog ugleda i osporene časti, nastale javnom klevetom, upotrebiti sve pravosudne mere i uz ovo javno sapštenje, sve buduće izjave pojedinaca protiv regularnosti glasanja ili povezivanjem NTH Media sa neregularnim radnjama goniti krivičnim postupkom.

U Beogradu, 5. januara 2011. godine

Benjamin Kovačić, Direktor