INDI_SPAVAFARMA 2010

Deseti dan na Farmi

Indy celu noć nije spavala. Jutro je dočekala u dnevnoj sobi pokušavajući da ne zaspi na nogama. Ukućani su imali burno jutro. Maja i Miloš su dosli u sukob oko higijene. Miloš je metlom za kuću čistio štalu a posle toga je nije oprao pa tako prljavom Milena nije želela da čisti dnevnu sobu. Zatim je uzeo kanticu u kojoj je stajao Majin opran donji veš i brisao prljavštinu što je Maju vidno iznerviralo pa se požalila gazdarici. Zorica joj je rekla da na njega nema uticaja i da je jako iznervirana njegovom izjavom da nije smela da dovodi psa u kuću.

Povezana vest:  Stigao prvi trejler za seriju "Pad": Rađena je po motivima Lauševićeve knige, Milan Marić igra glavnu ulogu

Proka je bio u poseti da vidi kako su dosadašnji zadaci, kokošinjac, sađenje cveća, rasturanje đubriva, odrađeni a posle toga je Zorica okupila ukućane i odredila da su Dejan i Nemanja zaduženi za balegu i čišćenje wc-a, Irena, Milena i Mirjana za spavaću sobu a Gagi za pranje suđa. Dnevni zadatak je pravljenje plastenika i Raka i Firči su zaduženi za to.

GAGI_I_PIMiloš i Zorica su u dnevnoj sobi raspravljali o problemu koji je nastao između njih i Zorica je insistirala da Miloš kaže da li se sam ponudio za slugu i zbog čega se ljuti. Miloš se pravdao i objašnjavao da on nije mislio da će ona njega zaista poslati u štalu kao da je najgori i da on njoj to nikada ne bi uradio. Posle toga odlaze u njenu kuću da Miloš Indy pokaže kako da naloži vatru.

Povezana vest:  PRVI GLAS SRBIJE 2012, Takmičari se spremaju za treću finalnu emisiju

Ukućani su dobili šperploče od kojih treba da naprave figurice za pijačnu trampu.

Maca i Mirjana su se raspravljali oko mleka jer joj  je Maca branio da ga pije da bi ostalo za pravljenje sira.

Indy  je spavala u spavaćoj sobi.

Raka se iznervirao jer su mu nestale stvari i  mislio je da je to nečiji zadatak ali devojke su ga smirile i našle mu stvari na ormanu. I Dejan se žalio da mu je neko ukrao čizme i sada nema kako da ide u baštu gde je blatnjavo.

Povezana vest:  Novi animirani serijal produkcijskog studija Iervolino Entertainment prvi po gledanosti na striming platformama

Ognjen je dolašao u kuću i saopštio da je Indy diskvalifikovana jer je prekršila pravila Farme i nije spavala u štali sa Milošem.

Zorica je za novog ženskog slugu nominovala Irenu koja se nije naljutila jer je to iskustvo već prošla.

Indy se spakovala, pozdravila sa svima, rekla da razume zašto je diskvalifikovana ali da nikako nije mogla da spava u štali i napustila Farmu.

Dugo posle toga farmeri su diskutovali o Indinom izlasku a Zorica i Gagi su zaplakali.