Da se istorija ponavlja uverili smo se mnogo puta i na mnogo „većim“ primerima. Ipak, ovog puta desila se jedna simpatična situacija u kvizu Najslabija karika. Naime, takmičar koji se pre dvadesetak godina takmičio u prvom izdanju ovog popularnog kviza, doživeo je sinoć istu sudbinu – ponovo je poražen u samom finalu.

Jovan Odorović iz Šapca istakao se znanjem u najnovijoj epizodi popularnog kviza među svojim saigračima, te tako statistički bio najjača karika u više krugova. Osim toga simpatije publike „zaradio“ je i svojim duhovitim komentarima kojima je odgovarao na dosetke voditelja.

Povezana vest:  Premijera 3 sezone serije “Radionica nepodobnih mehaničara” na Discovery kanalu

Jovan je uspeo da stigne do samog finala epizode, kada mu je pobeda izmakla „za dlaku“.  U svojoj izjavi podelio je sa publikom zanimljivu slučajnost: „Interesantno je da sam pre dvadeset i neku godinu učestvovao u onom prvom ciklusu i završilo se isto ovako, porazom u finalu.“

„Ali, to je kao fudbal. Igra u kojoj dvadeset dva čoveka trče za loptom, ali uvek pobede Nemci. Ja nisam ovaj put bio Nemac“ dodao je šaljivo ovaj simpatični gospodin.

Povezana vest:  Džejms Franko u svetu pronografije

Kao pobednik ovog duela izašao je tridesettrogodišnji Nikola Konjik iz Beograda, koji je kući odneo 178 000 dinara.