Farma_27_03_1FARMA 2010

Raspravama nikad kraja

Od ranog jutra se radi na Farmi. Maca, Sajko i Nemanja prave teren za odbojku. Za to vreme Gagi priča sa Irenom o svom životu. On kaže kako se dosta namučio u životu, Priča joj kako je upoznao Anabelu i kako je izgradio svoju karijeru. Zatim priča o Daku, kako su se njih dvojica upoznali. Kaže da su za kratko vreme postali najbolji prijatelji, i da je dosta naučio od njega. Gagi kaže da je Dak u nekoliko navrata pokušao da šarmira Anabelu.
Ćaskanje Gagija i Irene se nastavilo i posle doručka. U tajnosti, šapatom, joj je rekao da će se dosta pisati o njima dvoma i da između njih nema hemije. Kaže da je to dobar način da se podigne rejting i da se gradi karijera. Međutim Irena mu kaže da nije za takav način sticanja popularnosti. Gagi joj daje za primer Anabelu i Mladena i njihovu vezu, kaže da Mladen uopšte ne voli Anabelu već je sa njom iz koristi, dok Anabela zaista voli Mladena.
Posle ručka i kratkog odmora Zorica podseća sve farmere da bi trebali da sastave spisak za pijacu, kao i da se sve mora precizno navesti.
Farma_27_03Nešto kasnije dolazi do prepirke izmedju Milene i Maje. Milena je pitala Maju gde je korpa za brašno, na šta joj je Maja rekla da je tamo gde uvek stoji. Maja se naljutila jer je Milena nije saslušala do kraja. Ona je izrazila svoje nezadovoljstvo, a pa je došlo do verbalne rasprave.
Milena odlazi u kuhinju kako bi pomogla Mirjani da umese hleba. Milena se žali Mirjani na Majino ponašanje i kaže da ne zna koliko će još moći da izdrži na Farmi ako se ovakvo ponašanje nastavi. Mirjana je smiruje i kaže joj da ne obraća pažnju i da nema potrebe za nerviranjem.
Gagi u izolaciji priča sam sa sobom gledajući u kameru. Priča šta misli o svakom farmeru. On kaže da je Sajko najbolji od svih, i da mu nije jasno zašto svi potenciraju moguću vezu između njega i Irene kada očigledno tu nema hemije, i priznaje da mu se više svidela Milena.

Povezana vest:  Avgust na HBO-u donosi sjajne filmove, nove serije i nove sezone omiljenih serija

Farma_27_03_2