PGS_superfinale_2012
PRVI GLAS SRBIJE 2012
Stigli smo do  superfinala
 
Ovogodišnja sezona najpopularnijeg muzičkog šoua u Srbiji stigla je do kraja. Tri gracije koje su se plasirale u superfinale: Nevena Božović, Mirna Radulović i Sara Jovanović prikazaće sve svoje kvalitete, pevačke i zabavljačke potencijale, koje su usavršavale prethodnih meseci kroz kastinge, radionice i “žive” emisije Prvog glasa Srbije. Njih tri će svojim talentom, lepotom i harizmom pokušati da savladaju svaki muzički izazov u borbi za pobedu.
A samo jedna će postati „Prvi glas Srbije“. Osim ovog laskavog priznanja, pobednicu očekuje i izuzetna nagrada u vrednosti od 100.000 evra! U ovu nagradu spada kompletna produkcijska i marketinška mašinerija – angažovanje tima autora, izbor tekstova, kompozIcija, snimanje kao i celokupna promocija albuma.
U superfinalu očekuje nas i novina koja se odnosi na glasanje.
Vlado Georgiev, jedan od članova žirija Prvog glasa Srbije prošle godine je izrazio svoje nezadovoljstvo načinom na koji se glasa za Prvi glas Srbije. Na svom tviteru je objavio da želi da se za ovu sezonu promeni način izbora pobednika u ovom takmičenju.
Osim što je ovoj sezoni bilo iznenađenje da se u finalu nađu sve dame, što do sada nije bio slučaj ni u jednom sličnom takmičenju, u samom superfinalu, kao što je već nekoliko puta do sada nagovešteno, očekuje nas i jedna novina u odnosu na prethodnu sezonu, a odnosi se na glasanje.
Publika će svakako imati ključnu ulogu jer će se u samu završnicu plasirati dve dame sa najvećim brojem glasova publike. Potom će uslediti poslednji duel nakon kojeg će žiri imati konačnu odluku i proglasiti pobednika! Ipak, Georgiev je uspeo da istera svoje i promeni način glasanja.
Publika će svakako imati ključnu ulogu jer će se u samu završnicu plasirati dve dame sa najvećim brojem glasova publike. Potom će uslediti poslednji duel nakon kojeg će žiri imati konačnu odluku i proglasiti pobednicu!
Povezana vest:  RTS kreće sa novom serijom Na slovo na slovo