Shakira_Gerard_Pique_11
Šakira i Pike: Mreže za komarce i vakcine za siromašnu decu
 
Pevačica Šakira koja uskoro treba da se porodi i španski fudbaler Žerar Pike pozvali su svoje obožavaoce da, u ime darivanja njihovog prvog deteta, poklone mreže za komarce i vakcine za najsiromašniju decu sveta.
 Kolumbijska pop zvezda, koja je Unifecova ambasadorska dobre volje, i fudbaler Barselone i španski reprezentativac juče su pokrenuli „virtuelnu dnevnu sobu“ u kojoj će prikupljati predmete koji mogu da spasu život deci i zajednicama u najsiromašnijim delovima sveta.
 Pevačica nije saopštila termin porodjaja ali se prema skorašnjim fotografijama koje je objavila veruje da je reč o kraju januara, prenose mediji.
 -Da bi proslavili dolazak našeg prvog deteta nadamo se da će u njegovo ime biti pokrivene osnovne potrebe manje privilegovane deca u svetu, kroz poklone i donacije – naveo je par.
 Svi zainteresovani mogu da pristupe virtuelnom darivanju deteta i plate predmete koji variraju od pet dolara za mrežu za komarce koja štiti bebe od malarije, preko 10 dolara za vakcine protiv dečje paralize, do najskupljeg predmeta – 110 dolara vredne hrane bazirane na pasti od kikirikija koja može da spase akutno neuhranjeno dete.
 „Virtuelnoj sobi“ moguće je pristupiti preko sajta http://uni.cf/baby.
 Šakira trenutno radi na osmom albumu i umesto Kristine Agilere radiće kao sudija u novoj sezoni američkog pevačkog takmičenja „Glas“.
 Šakira je javno potvrdila svoju vezu sa Pikeom u martu 2011. a u septembru je objavila da očekuje prvo dete.
 
Povezana vest:   XXII Hot Wheels Dečiji sajam od 5. do 7. oktobra u hali 3 Beogradskog sajma