lens_i_opra
Opra Vinfri i Lens Armstrong: Ekskluzivno na TLC kanalu
 
Opra Vinfri će voditi ekskluzivan razgovor sa Lens Armstrongom u njegovom prvom potpuno otvorenom intervjuu u emisiji Opra Vinfri i Lens Armstrong: Ekskluzivno na TLC kanalu. Armstrong će govoriti o navodnom doping skandalu, godinama optužbi za varanje i optužbama za laganje o korišćenju droga za poboljšanje performansi u toku svoje biciklističke karijere.
Specijalna 90-minutna emisija Opra Vinfri i Lens Armstrong: Ekskluzivno će biti prikazana na TLC kanalu u sledećim terminima: u petak 18. januara u 20.00h, u subotu 19. januara u 17.45h i u nedelju 20. januara u 19.35h.
Opra razgovara sa Armstrongom u njegovoj kući u Ostinu u Teksasu, u prvom intervjuu od kada je sedmostruki pobednik Tur d Frans trke ostao bez svojih titula i ostao bez ugovora vrednih milione dolara, nakon što je američka Anti-doping agencija objavila detaljan izveštaj optužujući slavnog biciklistu za korišćenje dopinga. Armstrongu je doživotno zabranjeno profesionalno takmičenje. Krajem prošle godine Armstrong je podneo ostavku na mesto predsedavajućeg fondacije „Livestrong“ koju je osnovao, a koja je sakupila milione dolara za borbu protiv raka.

 

Povezana vest:  FARMA 2010, Deveti dan prošao radno