milos_28.03_08FARMA 2010
Stigli novi seljaci
Troje izbačenih VIP farmera petnaestog dana zamenili su nove zvezde željne poljskih radova. Zvezda Granda Biljana Sečivanović, voditelj Sitija Vladimir Stanojević, kao i magazin Milica Nastić pridružili su se večeras ekipi na imanju u Lisovićima.
Nova nedelja na Farmi počela je tradicionalno – poslednja izbačena ukućanka Irena je u svom oproštajnom pismu za novog Gazdu imenovala Miloša Bojanića, mada, ako redovno pratite dešavanja u Lisovićima, je to bilo sasvim očekivano.
Prva odluka ovonedeljnog gazde bila je da kazni Nemanju za koga je još prošle nedelje rakao da je ponajmanje zainteresovan za rad na imanju i svoju koleginicu Zoricu, da mu se oduži za prošlu nedelju kad je ona gazdovala aon „slugovao“ te ih je odredio za sluge.
-Trudiću se da u vreme ‘vladavine’ iskustvo prenesem na druge, ali ću uvesti i sistem rada prema kojem će sve da funkcioniše savršeno.- rekao je novi gazda, ali to nije dugo potrajalo pošto je Zorica očigledno raspoložena za rasprave zahtevala da joj Miloš kaže ko mu je dao ideju da ona bude sluga. Gazda je pokušavao da se izmigolji ali na kraju je reako da je to bila želja većine farmera.
Razgovarajući o stanju na imanju Maca i Firči su konstatovali da na Farmi vlada „virus gazdovanja“ i da čim neko postane gazda odmah uvodi neka nova pravila ponašanja i rada.
Već tradicionalno ponedeljkom na Farmi gostuju muzičari, a večeras je ta čast pripala Tomi i Pantersima.
Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Burno u kući VB: Marijana molila stanarke da oslobode Nemeša, a Nemeš sve više pokazuje svoju mračnu stranu