Volvo C30 5-lgBez promena u prodaji i servisiranju Volvo automobila u Srbiji
Eksuzivni uvoznik i serviser vozila iz programa Volvo Car Corporation, beogradski Grand Motors, saopštava da se vlasničke promene u toj švedskoj kompaniji neće odraziti na trogodišnju uspešnu saradnju sa principalom. To znači da dosadašnji vlasnici Volvo automobila i nadalje mogu računati na najviši nivo usluga i pouzdano i blagovremeno snabdevanje rezervnim delovima u ovlašćenom servisu na Novom Beogradu, dok će budućim kupcima biti ponuđene još atraktivnije cene za vozila ovog premijum brenda.
Ford Motor Company, u čijem je vlasništvu Volvo Car Corporation bila od 1999. godine, danas (29.3.2010.) je izdala zvanično saopštenje da su završeni pregovori sa kineskom holding grupom Zhejiang Geely o kupovini renomiranog švedskog proizvođača automobila. Kompletna transakcija vlasničke transformacije biće dovršena u trećem kvartalu ove godine, do kada će biti poznati svi detalji o proizvodnoj, prodajnoj i razvojnoj budućnosti švedske marke koja je decenijama sinonim za bezbednost, kvalitet, pouzdanost i visoke performanse.
Povezana vest:  Specijalna akcija u PSC Komnenović: Predsajamski popusti za vozila sa lagera – ponuda koja se ne odbija!