FARMA 2010
frama_3_aprilIvan Gavrliović izgubio u duelu i napustio imanje

 

Imanje u Lisovićima napustio je Ivan Gavrilović, od kojeg je u prvom muškom duelu bolji bio Nemanja Stevanović. Pravila igre su bila sledeća: Duelisti su spojeni kanapom, dok su iza njihovih leđa postavljene po tri potkovice koje trebaju da dohvate a zatim, nekoliko koraka dalje, okače na kuku.

A šta se još dešavalo dvadesetog dana na najpoznatijem imanju u Srbiji?

Dvadeseto jutro na farmi. Raka i Miloš prvi ustaju i uz jutarnju kafu pričaju o Nemanji.

Miloš nosi kafu Nemanji i Ivanu, dvojici duelista koji se nalaze u izolaciji. Preko noći na farmi se pojavio neočekivani gost – šareni daždevnjak, što je prijatno iznenadilo farmere. Nešto kasnije farmeri dobijaju zadatak da nabroje deset Božjih zapovesti.

Za to vreme Raka je rešio da prošeta po dvorištu i vidi kako napreduju biljke u plasteniku. Tamo je odlučio da obavi malu nuždu, ne znajući da ga kamere snimaju. Kada je nešto kasnije saznao da je snimljen prilično je burno reagovao.

Povezana vest:  Ovaj vikend je rezervisan za odlična filmska ostvarenja

farma_3_april_1Ivan je potrešen zbog mogućnosti da ispadne iz daljeg takmičenja i plače od kada se probudio. On kaže Milošu, koji mu je doneo kafu, da mu je lepo na Farmi i da bi stvarno želeo da ostane. Ivan kaže Milošu da misli da je razlog što je on dobio najmanje glasova publike zbog boks meča sa Rakom. Kaže da se uživeo u ulogu da bi bilo zanimljivo, i da je moguće da su glasači to pogrešno protumačili.

Maca poziva Zoricu da se prošetaju i pokazuje joj da je Leon stigao. Ona se obradovala.

Povezana vest:  Serija “Spasilac iz divljine” počinje na Animal Planet kanalu

Ivan je u svojoj kući za izolaciju. Zapalio je sveću i obraća se kameri. Između ostalog, zahvaljuje svima koji su glasali za njega, kaže da se na Farmi dobro proveo, i veruje da će Bog dati da stvari ispadnu najbolje po njega. Zatim počinje da peva.

Svi osim duelista su u dnevnoj sobi i igraju igru “Istina izazov”. Jedina koja ne želi da igra je Mirjana. Maca par puta pokušava da je isprovocira pitajući je da li joj se Vlada sviđa, ali ona odbija da odgovori, što je Maca shvatio kao potvrdan odgovor i nastavlja. Zatim je Maca pitao Vladu da li je imao nešto ranije sa nakom ukućankom koja je na Farmi, on je odgovorio potvrdno, ali nije rekao sa kojom. Kasnije se priključuje Milena koju Maca pita da li bi ikada bila sa Vladom u vezi i da li joj se on sviđa. Dobija odlučan negativni odgovor na oba pitanja.

Povezana vest:  Premijera 10B sezone serijala “Stručnjak za torte” na TLC kanalu

farma_3_april_2Došlo je vreme za duel. Ove nedelje, s obzirom da u duelu imamo dva muška kandidata, pobednika duela odlučivaće igra. Pravila igre su sledeća: Duelisti su spojeni kanapom, dok su iza njihovih leđa postavljene po tri potkovice koje trebaju da dohvate a zatim, nekoliko koraka dalje, okače na kuku. Izgleda lako, međutim, duelisti su dali sve od sebe i nijanse su odlučivale. Kao pobednik iz duela je izašao Nemanja koji je na kraju bio ukupni pobednik i time ostao na Farmi.