AJB NatpisTV kanal Al Jazeera Balkans na SBB mreži!

Program Al Jazeera Balkans, prve regionalne news televizije sa osam sati lokalno proizvedenih vesti, intervjua, komentara, analiza i dokumentarnog programa, od 17. aprila dostupan je gledaocima u Srbiji i preko SBB-a u osnovnom digitalnom paketu na poziciji (kanalu) 372. Pored toga, program Al Jazeere Balkans je u Srbiji dostupan i preko Telekom Srbija Open TV mreže na kanalu 528, na mreži IKOM-a na kanalu S34, na mreži Kopernikusa; AVCOM-a i tridesetak drugih operatera širom Srbije.

Povezana vest:  Šesta sezone serijala “Veridba od 90 dana” stiže na TLC kanal

Program Al Jazeera Balkans za gledaoce u regionu emituje se na lokalnim jezicima u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji i Sloveniji, kao i preko satelita za gledaoce u Evropi.

Pored Sarajeva, Al Jazeera ima svoje centre i u Beogradu, Zagrebu, Skoplju, te dopisnike iz Podgorice, Ljubljane, Prištine, Brisela i Vašingtona. Kao deo mreže Al Jazeera Media Network na raspolaganju je i preko 70 dopisništava, koje ova globalna mreža ima u svim delovima sveta. Sami gledaoci mogu slati vesti, video snimke i fotografije na mejl: [email protected].

Povezana vest:  Serije koje vas očekuju na SkyShowtime platformi od januara

Iz Al Jazeera centra u Beogradu izveštavaju: Nebojša Grabež, Ivana Momčilović-Odobašić, Anne Marie Čurčić, Đorđe Kostić, Marko Subotić i Jelena Milutinović a u centralnom studiju u Sarajevu, uz ostale kolege koje dolaze iz celog regiona, rade i Marko Mrkić, izvršni producent, Marko Pavlović, producent i prezenter, Vladimir Bobetić, dopisnik, Želimir Bojović, producent, Edo Čelebić, zamenik urednika vesti i Stefan Goranović, producent vesti.

Povezana vest:  MTV SUMMER FESTIVAL REPORT - SEASPLASH

Zvaničan Al Jazeera Balkans internet portal balkans.aljazeera.net nudi i mogućnost gledanja programa u live streamingu, a istu mogućnost nude i oficijelna Facebook strana (www.facebook.com/AJBalkans) i Youtube kanal (www.youtube.com/AJBalkans).

Više infromacija o tome kako pratiti program Al Jazeera Balkans u celom regionu mogu se naći na linku http://ajb.tv/kako-nas-gledati