farma_4_april_1FARMA 2010
Miloš ponovo gazda
Uskrs su ukućani proveli radosno i u veselju. Na ražnju se peklo prase.
Farmeri su se tokom dana odmarali, pevali, igrali se u dvorištu..
Zorica i Gagi su odmah ujutru komentarisali da ćeGagi biti novi gazda pa mu je Zorica davala uputstva kako najbolje da izvršava svoje dužnosti.
Maja se ljutila kako više ne želi da pere suđe i kako mlade devojke to treba da rade. Posebno je pomenula Mariju koja je u tom trenutku spavala ali je Miloš branio da treba da se odmori pošto je ona evrovizijska pobednica.
Raka i Miloš su pripremili sve za pečenje praseta a Dejan i Vlada su dobili zaduženje da ga vrte da se lepo ispeče.
Proka je došao i doneo Ivanovo pismo i farmeri su saznali da će još jednu nedelju gazda biti Miloš.
Posle toga je organizovano takmičenje u tucanju jajima gde je pobedila Milica. Farmeri su dobili gozbu a posle toga su se odmarali u dvorištu.
farma_4_aprilSajko je svirao gitaru a ostali su pevali i zabavljali se. Miloš je ljuljao Mirjanu na ljuljašci, Milena i Milica su se klackale na klackalici.
Nemanja se ljutio na Milenu zbog toga što se druži sa Sajkom. I dalje ga muči njeno ponašanje i to kako će to drugima da izgleda. Milena pokušava da mu objasni da mora da joj veruje i da su sve to nebitne stvari.
Zorica i Miloš se ponovo ne slažu oko podele poslova u kući. Ona želi da muškarci pređu u kuhinju a žene da idu napolje da rade. Naređuje Vladi i Gagiju da obrišu pod u spavaćoj sobi. Miloš zahteva od Maje da pomogne devojkama u kuhinji ali ona to odbija pa se u raspravu uključuje i Zorica koja mu kaže da ne ume da gazduje i da nije nikakav autoritet a posto će još jednu nedelju biti gazda ona će prva da bude anarhista i neće da ga sluša.
Uveče su farmeri dobili pismo od Zadruge u kome su dobili mogućnost da im se ispuni jedna želja ako se jednoglasno odluče. Pošto su farmeri tražili telefonske razgovore sa spoljnim svetom a to je suprotno pravilima želja im nije ispunjena. Posle toga su se farmeri dogovorili da se našale sa Milošem pa su ga svi kolektivno probudili i predali mu pismo pobune koje je on trebalo da prenese Zadruzi. Miloš je shvatio da je pismo prazno i okrivio Dejana za tu šalu ali on se ljutio na ostale farmere što ga nisu zaštitili.
Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Nemeš baš voli da ogovara, za Emu rekao da je dosadna kao bubašvaba