premijera_beograd_citroen_c3Premijera novog Citroena C3
U salonu Vitro group u Beogradu svečanu premijeru je imao novi Citroen C3, naslednik modela prodatog u preko dva miliona primeraka. Za ovu priliku salon preko puta Ade pretvoren je u Pariski trg, sa koga se niz kaldrmisanu ulicu stizalo i do Ajfelove kule. Kako dolikuje ovakvoj atmosferi, nije bilo elektronske muzike, već su na trgu sedele četiri devojke sa gudačkim instrumentima i svirale francuske šansone. Nedaleko od njih u “kafiću” sedeli su Andrija Milošević, popularni glumac iz mnogih naših serija, koji je sinoć promovisan u novo zaštitno lice VITRO GROUP sa “devojkom” i, za drugim stolom, jedan od vodećih ljudi Citroena Nicolas De Milleville sa direktorima Vitro group.
Tokom programa imali smo mogućnost da čujemo šta ima novo u Vitro group i Citroenu, a Vojislav Lekić, Direktor marketinga, je izneo sve ono što krasi njihovog novog ljubimca. S obzirom da se malo pre toga Andrija Milošević “posvađao” sa devojkom, ali i zainteresovao kakav to auto promoviše njegov prijatelj, otišao je da traži po Parizu oboje. Pri kraju predstavljanja NOVI C3 koji se još uvek nigde nije mogao videti, direktno “iz pariske ulice” sa sve Andrijom i devojkom kroz scenografiju je “uleteo” na binu. Dok se Andrija zahvaljivao svom prijatelju Voji što mu je skrenuo pažnju na takvog lepotana, zbog koga mu se i devojka vratila, sa strane su ispred bine stigla još dva, a ispred salona, takođe su parkirana još dva nova Citroena C3. Spektar boja je bio zaista očaravajući.
S obzirom da su u “Parizu” sreli i predstavnike časopisa “Vrele gume”, koji su, na osnovu glasova svojih gledalaca i čitalaca proglasili NOVI C3 za “Najpopularniji auto 2010 godine u Srbiji”, bila je zgodna prilika da se nagrada uruči gostu iz Francuske.
Malo je reći da je ovakav scenario oduševio prisutne zvanice. Od iznenađenja, do oduševljenja, vešti režiser vodio je predstavu cele večeri. Naravno, najviše je bilo komentara vezanih za novi Citroenov auto, u koji su svi želeli da uđu, kako bi osetili kako izgleda ta “vožnja sa pogledom”. Sudeći po komentarima, verujemo da će Citroen i Vitro group potući rekordnu prodaju koju je imao sa njegovim predhodnikom. Cene za naše tržište se kreću već od 11.480 evra, a nivo opreme i kvalitet izrade su daleko viši od onog što kupac očekuje.
Povezana vest:  AUTOBEST GALA: Opel Combo Life je ,,Best buy automobil u Evropi 2019’’