randy_jackson_presents_americas_best_dance_crew-showRandy Jackson Presents 4: America’s Best Dance Crew
Ako vas prethodne tri sezone nisu naterala da zaigrate, dajemo vam još jednu šansu – stiže četvrti nastavak „America’s Best Dance Crew“! Premijera četvrte sezone zakazana je za 6. April u 22:00 časa, a posle toga vas očekuje još jedanaest epizoda u trajanju od šezdeset minuta svakog utorka u 22:00 samo na kanalu MTV!
U novoj sezoni očekivanja su još i viša nego ranije – u svakoj prethodnoj sezoni uvodili su se neki novi spektakularni pokreti, ali nove ekipe imaju neke nove neverovatne veštine koje neće oklevati i da pokažu.
Devet najtalentovanijih ekipa je izabrano za učešće u ovom „plesnom okršaju“, a na podijumu će dati sve od sebe da imresioniraju žiri i osvoje titulu „America’s Best Dance Crew“.
Svi žele da pobede – ali titulu može da osvoji samo jedna ekipa…
Kao domaćin, u ovoj sezoni se vraća Mario Lopez, a tu je takođe i od ranije poznat strogi žiri u sastavu JC Chasez, Lil Mama i Shane Sparks, koji će svake nedelje odmeravati svaki pokret na podijumu u potrazi za dostojnim naslednikom titule „America’s Best Dance Crew“.
U prvoj sezoni su JabbaWockeeZ svojim karakterističnim maskama i sinhronizovanim pokretima uspeli da kući odnesu kako titulu tako i 100 000 dolara u kešu; sledeće sezone su Super Cr3w upeli da šarmiraju žiri i učine isto, a aktuelni šampioni i pobednici treće sezone su Quest Crew. Koja će se grupa sada priključiti ovim slavnim pobednicima?
Da li će to biti AfroBoriké sa svojim latinoameričkim specijalitetima? Ili možda devojke iz Artistry in Motion? Ne zaboravimo da su tu i vašngtonski Beat Ya Feet i radoznali i eklektični Fr3sh. Da li će „ljute devojke“ iz Maybe We Are Heroes izaći na kraj sa Massive Monkees iz Sijetla i country/hip-hop mešavinom koju predstavljaju Southern Movement? Da li će se sve završiti borbom između njujorčana Rhythm City i Vogue Evolution?
Svaka od ovih devet ekipa će pokušati da „odigra“ svoj put do vrha. U ljutoj borbi i oštroj konkurenciji će svake nedelje svi dati sve od sebe, ali će svake nedelje jedna od ekipa biti i eliminisana. I tako sve dok na podijumu ne ostanu samo najbolji – oni koji će poneti sledeću titulu „America’s Best Dance Crew“!
Povezana vest:  DVOR 2011, Ukućani izabrali Lepu za kraljicu, točak sreće izabrao Danijela