farma_6_april_1FARMA 2010

Burno veče, Dejan glumio policajca

Jutro posle žurke svi osim Miloša i Mace spavaju. Miloš komentariše izbor sluga i smatra da ima alibi zašto je izabrao Maji i Firčija iako su vredni i rade. Kaže da su i Zorica i on najvredniji pa su opet bili sluge. Ne sviđa mu se što Firči spominje svoj bol u polnom organu a misli da ga je Maja namerno sinoć budila sa muzičarima da mu se osveti.

Svi i dalje spavaju i gazda se zbog toga nervira pa dolazi na ideju na naprave lažno pismo od Zadruge u kome će da iskritikuje farmere i da im se oduži što su ga dve noći za redom budili. Maca mu sastavlja pismo i čekaju da se farmeri probude

Raka u štali hoće Mileni da pomogne da pomuze kravu ali Miloš se meša i pokazuje joj kako se to radi. Raka se nervira što Miloš nema poverenja u njega a Miloš se pravda da samo hoće da pomogne.

Povezana vest:  "Glee" sprema specijalnu epizodu - tribute Vitni Hjuston

Firči i Maja su se probudili u štali a Vlada je došao da napoji krave i da im se javi pa ga je Maja pitala da li želi da im se pridruži na šta se Vlada jako zbunio. Kasnije u kući ona ga je šaljivo opomenula da ih više ne prekida inače će ga kazniti fizičkim nasrtajem. Firči je Maji ispričao kako je nadimak dobio u detinjstvu kada njegov drug nije dobro čuo njegovu babu kada ga je dozivala Ivči pa ga od tada svi zovu Firči.

Kada su se svi farmeri okupili u dnevnoj sobi Miloš je pročitao lažno pismo i svi ukućani su predložili da upute izvinjenje za svoje duže spavanje tog jutra. Maja se osećala naročito prozvanom jer je iz štale izašla tek oko podneva a Raka je insistirao da ne treba da odgovaraju oni koji nisu krivi. Tada im je Maca otkrio da je on sastavio pismo pa su svi odahnuli.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Slavica kao striptizeta Violeta

Vlada se požalio Mirjani, Milici i Zorici na situaciju sa Majom u štali pa je Gagi rekao da  tako nešto njoj farma_6_aprilne priliči jer Vlada može dete da joj bude. Zorica se složila sa tim i rekla da ona uvek pazi šta govori i zato joj nije jasno zašto je Milica nazvala babom kada je rekla da neće sa starijim ženama da radi u kuhinji. Milica se pravdala kako je najviše voli i da to nije rekla za nju, da je Zorica mlada i dobra a Zorica je za sebe rekla da je i beba i dete i seljanka i dama i muškarac ali da je jako osetljiva.

Maju i Firčija su ukućani zezali da su lep par a njih dvoje su prihvatili šalu pa se ceo dan nisu razdvajali. U jednoj prilici kada su  pričali ko bi od njih mogao da ispadne Maja je Firčiju zatražila broj telefona.

Povezana vest:  Premijera prve sezone serije "Spasavanje radionice" na Discovery kanalu

farma_6_april_2Farmeri su kao dnevni zadatak dobili da naprave figurice od testa koje će da oboje i da trampe na pijaci za namirnice. Proka je bio u obilasku ali nije bio zadovoljan stanjem na Farmi. Svinjac nije bio dobro napravljen, štala nije bila počišćena a ovcama nije data voda. Farmeri su obećali da će sve srediti do sledećeg obilaska.

Uveče je Dejan želeo da ukućani priznaju da je bila zajednička ideja da probude gazdu i da on nije kriv za to. Obukao je policijsku uniformu i pokušao farmere da natera da govore istinu ali niko nije hteo da ga podrži i svi su se pravili kao da ništa ne znaju. Maca i Firči su predložili da za taj svoj postupak bude nominovan za trećeg sluga a Dejan je zbog toga negodovao.