Geordie Shore 2GEORDIE SHORE 4 – ŽURKA SE NASTAVLJA

Svima omiljeni Geordiji se vraćaju uz veličanstveni prasak. Nakon tri sezone MTV-jevog velikog hita, u četvrtoj sezoni očekuje vas još divljeg partijanja, a pali anđeli sa severa se vraćaju na mesto gde je sve počelo, na domaći teren Newcastlea. Od srcolomne ‘hoće-neće’ sage Charlotte i Gaza, do turbulentne romanse između upravo verenih Riccija i Vicky i beskonačne drame Sophie i njenog ‘skoro dečka’ Joela, željno očekivana nova sezona neće razočarati legije hard core fanova serije Geordie Shore.
Barovi Newcastlea bili su u frci nakon što je ekipa otišla u Mexico na snimanje ‘Chaos in Cancun’ sezone. Gaz, Charlotte, Sophie, James, Holly, Ricci i Vicky žudeli su za povratkom u grad. U poznatom okruženju Diamond Stripa, Geordievcima su se pridružila i dva nova frajera, Dan i Scott. Oni će se boriti za svoje mesto u staroj ekipi, a to se neće dopasti baš svim veteranima… U finalu prethodne sezoni videli ste šokantnu veridbu Riccija i Vicky u Cancunu. Po povratku na rodnu grudu, u Newcastle, vreme je za proslavu – naravno, u Geordie stilu.
Hoće li Riccijeva i Vickyna romansa izdržati još šest epizoda? Hoće li Gaz napokon shvatiti da je Charlotte ona prava? Da li će se Scott i Dan uklopiti i osetiti kao ravnopravni članovi ekipe? Jedno je sigurno, 4. sezona obećava još drame, preplanulog tena, trbušnjaka, majica s dubokim v-izrezom, seksa i još više akcije dok se veterani Geordieja budu navikavali na život u kući s novajlijama.
23. jun u 21:30! Zabeležite ovaj datum jer tada na MTV kanalu kreće četvrta sezona Geordi Shorea, a to nikako ne želite da propustite!
Premijera: Nedelja, 23. jun u 21:30
Repriza: ponedeljkom i utorkom od 21:50 i sredom od 21:#0

Povezana vest:  Nove, premijerne serije na Prvoj Plus u junu!