Strike Back IIIEKSKLUZIVNA PREMIJERA III SEZONE SERIJE IZ ORIGINALNE HBO PRODUKCIJE „UZVRATNI UDARAC“ SAMO DAN NAKON AMERIČKE PREMIJERE NA HBO GO-u i CINEMAXU

Premium filmski kanal HBO sa ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru 3. sezone serije iz originalne HBO produkcije „Uzvratni udarac“, koja se na HBO GO i Cinemax vraća sa deset novih nastavaka. Premijera putem usluge HBO GO će biti 10. avgusta, samo dan nakon američke premijere, a na Cinemax-u će uslediti takođe 10. avgusta, gde će se emitovati subotom u 22.00h.
Neočekivani savez dva vrhunska specijalna agenta – jedan je odmetnuti Amerikanac, drugi je elitni britanski špijun – pokreće novu sezonu vratolomne akcije i neverovatnih uzbuđenja u hit dramskoj seriji „Uzvratni udarac“.
Uzbudljiv triler čija se radnja odvija na svim stranama sveta, sa temama izvučenim iz današnjih novinskih naslova, „Uzvratni udarac“ je dramska serija u čijem centru se nalaze dva člana britanske vrhunske tajne antiterorističke organizacije poznate kao Odeljenje 20: Majkl Stondbridž, britanski narednik u elitnoj antiterorističkoj jedinici i Demijen Skot, bivši operativac američke grupe Delta, koji je otpušten uoči američke invazije na Irak.
U trećoj sezoni serije „Uzvratni udarac“, protivteroristička jedinica Odeljenje 20 juri opasnu terorističku mrežu od Kolumbije do Bejruta i Evrope, raskrinkavajući smrtonosne zavere koje dolaze na Zapad. Kao i u prethodnim sezonama, produkcija je angažovala savetnika koji radi na polju antiterorizma da bi serija bila što autentičnija, pružajući uvid u ključne pozadinske priče, likove, obuku i okruženje.
Gledaoce će obradovati prilika da u periodu od 10. avgusta do 09. septembra, putem internetske usluge videa na zahtev HBO GO, bez dodatne naknade pogledaju prvu epizodu 3. sezone „Uzvratnog udarca“. Svi koji posete www.hbogo.rs u tom periodu moći će da uživaju u seriji.

Povezana vest:  Premijera serije "Susret sa nadljudskim moćima" na Discovery kanalu

 

PHOTO: HBO Pressroom