Summer Festival Report 01

MTV SUMMER FESTIVAL REPORT – SEASPLASH

Ovog leta nijedno dešavanje neće proći neopaženo uz MTV-jev Summer Festival Report – emisiju koja vam pruža sve neophodne informacije o najboljim provodima u regionu.
Leto u našem okruženju je puno dešavanja koje vredi posetiti, ali za sve one koji nisu u prilici da obiđu baš sve festivale i koncerte, tu je MTV ekipa, na čelu sa voditeljkom Marijom Ćurčić, koja će ih obići za vas! Svake subote u 21:30 na programu je nova epizoda Summer Festiva Reporta i novi izveštaj o najuzbudljivijim momentima sa raznih dešavanja iz regiona, kao i najnovije informacije o novitetima na regionalnoj muzičkoj sceni koja se najbolje oslikava na MTV listi Domaćica.
Ove subote videćemo kako je festival Seasplash izgledao iz SFR perspektive! Jedanaesti po redu Seasplash festival desio se ove godine od 18. do 22. jula na tvrđavi Punta Christo u Puli, a ovo muzičko dešavanje predstavlja sjajnu destinaciju za sve koji vole reggae, dub, ska, dancehall, dubstep i jungle ritmove.
Pored izveštaja sa festivala koji su prošli, gledaoci će čuti i predloge gde bi mogli da provedu letnje dane i koji se sve koncerti i festivali održavaju u regionu, kao što je Terraneo u Šibeniku, koji ove godine može da se pohvali zavidnim lineup-om, ali i Sarajevo film Festival, koji ove godine u BiH dovodi ljubitelje sedme umetnosti, ali i filmske velikane poput Denija Glovera. Naravno, to nije sve! Biće još mnogo provoda, intervjua sa super izvođačima, predloga za najbolje provode kako bi ovo leto bilo bogatije za mnogo dobre zabave!
Saznajte sve o najboljim letnjim festivalima u regionu! Gledajte Summer Festival Report svake subote od 21:30 i u repriznim terminima: nedeljom od 17:30 i ponedeljkom, sredom i petkom od 13:40 i utorkom i četvrtkom u 19:40 – samo na MTV kanalu!

Povezana vest:  Hexagon Kup obezbedio ugovor za emitovanje sa Eurosportom