kimi par lud

Vukić: MUP ispituje incident na stadionu Partizana

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) ispitaće sve okolnosti incidenta posle fubalske utakmice Partizan-Ludogorec u Beogradu, kada je jedan navijač ušao na teren i skinuo kapitensku traku Marku Šćepoviću, izjavio je danas državni sekretar MUP-a Vanja Vukić. Posle revanš utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koju je Partizan izgubio, jedan od vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević Kimi je sišao s tribine stadiona u Humskoj, skinuo traku Šćepoviću i odneo navijačima. Pritom, nije reagovalo obezbeđenje, kao ni navijači Partizana. 
-MUP će ispitati da li je lice koje je ušlo na stadion imalo i neko odobrenje od uprave fudbalskog kluba Partizan da stoji na mestu na kom se nalazilo, kao i sve okolnosti koje su dovele do tog slučaja – rekao je Vukić. 
On je istakao da MUP proverava „sve te navode“. Radisavljević, poznat po nadimku Kimi, odslužio je zatvorsku kaznu zbog pretnji novinarki B92 Brankici Stanković, a prvostepeno je osuđen na četiri meseca zatvora zbog napada na policajce tokom nereda u kojima je 2004. zapaljena beogradska Bajrakli džamija.

Povezana vest:  Lenon preuzeo Bolton