hboHBO EUROPE LANSIRAO NOVI ON-AIR VIZUELNI IDENTITET U 15 ZEMALJA

HBO Europe je lansirao novi on-air vizuelni identitet u 15 zemalja srednje i istočne Evrope kao i u Holandiji.
„Hteli smo da naglasimo da je upravo naš programski sadržaj ono po čemu je HBO prepoznatljiv.“ rekao je potpredsednik regionalnog marketinga HBO Europe, Erik Kaunsil.
„Sarađivali smo sa ‘Viewpoint Creative’, jednom od vodećih američkih agencija koja se bavi kreiranjem vizuelnog identiteta kao i sa svim lokalnim HBO kancelarijama i oduševljeni smo rezultatom. Pravi izazov pri kreiranju novog vizuelnog identiteta je predstavljanje svih usluga tako da izgledaju kao jedna celina, pri čemu celokupni izgled i utisak moraju savršeno prezentovati sâm brend. Nekada to znači zakoračiti jedan korak unazad pa smo tako u prvi plan stavili naš programski sadržaj, koji ipak najbolje predstavlja HBO. Mislimo da ‘okvir ne bi smeo biti važniji od slike’ – on je tu samo kako bi je nadopunio.“
Paralelno sa novim on-air vizuelnim identitetom, lansirani su i novi veb-sajtovi koje karakterišu korisnički još pristupačniji intefejs kao i elegantan i prozračan dizajn.
„Novi uzbudljivi vizuelni identitet i redizajnirani veb-sajtovi savršeno upotpunjuju kvalitet našeg programa i izdvajaju HBO kao vodećeg pružaoca premium televizije u Adria regiji.“ – rekao je direktor HBO Adrie, Marin Kariž.
Podsetimo, Home Box Office, vodeći filmski kanal u Srbiji, ove jeseni je pripremio brojne poslastice – od ekskluzivnih premijera novih sezona hit serija do televizijskih premijera filmskih blokbastera različitih žanrova.
U oktobru nam stižu i hit filmovi Pritajeno zlo: Odmazda, sa Milom Jovović u glavnoj ulozi, Agenti sudbine sa Metom Dejmonom, a cela porodica će moći da uživa u urnebesnoj komediji Vanzemaljci u komšiluku.
U novembru sve ljubitelje avantura očekuju premijera filma Pijev život, i čudesna drama Oz, veliki i moćni, kao i animirani spektakl kreativnog genija Tima Bartona Frankenvini.
Gledaoce očekuju i televizijske premijere najnovijih blokbastera „Đangova osveta“, „Deveruše“, „Džoni Ingliš: Ponovo rođen“, „Pet legendi“, „Abraham Linkoln: Lovac na vampire“ ali i 4. sezona sada već kultne HBO serije „Carstvo poroka“ te mnogi drugi vrhunski naslovi.

Povezana vest:  Premijera 5. sezone serije "Milijarde" 4. maja na HBO GO-u