dextrell-photoDekstrel Simons prva akvizicija Vukova

Nedugo posle rešavanja pitanja glavnog trenera, dovođenjem Kirka Mastromatea, beogradski SBB Vukovi potpisali su i prvog importa za narednu sezonu. I to kakvog. Najnovije pojačanje stiže sa prestižnog Bojsi stejt univerziteta, u vidu defanivnog beka Dekstrela Simonsa. Ovaj sjajni igrač, koji je tokom ovog leta bio nadomak nekoliko NFL ekipa, bio je vrlo zapažen kao starter na Bojsi stejtu.
Ipak, ove godine se odlučio da se okuša na Starom kontinentu, ali i da pristupi SBB Vukovima. Njegovim angažovanje, čopor sa Ade je napravio prvi korak ka formiranju tima importa čiji će zadatak biti da pomognu domaćim igračima u odbrani dva trofeja osvojena 2013. godine, onog u Sportklub Superligi i Sportklub CEFL.
– Odluka da potpišem ugovor sa Vukovima je zasnovana na činjenici da se kod njih može videti šta za jednu organizaciju znači kada si svi kao jedna porodica. Predsednik kluba Goran Nišavić je bio iskren i jasno usmeren u naporima da postane najbolji u Evropi, a ja planiram da kada dođem u Srbiju uložim sav svoj potencijal i sposobnosti da budem svima što je moguće bolji saigrač. Fudbal je moja strast i ja ću dati više od maksimuma kako bih iznova dokazivao kako je ona nepresušna. Uzbuđen sam što sam najnovije pojačanje tima i jedva čekam da upoznam saigrače i sa njima pokorim Evropu – rekao je Dekstrel Simons, u prvom obraćanju srpskoj javnosti.

Povezana vest:  Beogradski Vukovi u finalu evropske Lige šampiona