tvoje lice zvuci poznato

Tvoje lice zvuči poznato
Šta nas očekuje u 4. epizodi?

Šou se nastavlja. Nakon tri epizode učesnici serijala „Tvoje lice zvuči poznato“ uverili su nas da su sposobni da za tili čas uđu u tuđu kožu. Kako je „biti neko drugi“ isprobaće i ovonedeljni gostujući član žirija Savo Milošević koji se transformiše u popularnog Čolu i u društvu igračica peva jedan od njegovih hitova. A za takmičare su predviđeni sledeći izazovi.
Knez ostaje u regionu, i nakon imitacije hrvatskog pevača Džibonija prelazi na bosansku oblast i peva jedan od hitova Hari Mata Harija. Goca Tržan dobija zadatak po svojoj meri, pa očekujemo da sve pršti od energije jer nastupa kao hevi metal grupa ACDC. Skaj Vikler, već drugu epizodu zaredom, ostaje u rep fazonu i postaje Will I Am. Tamara Dragičević ulazi u ulogu Lepe Brene, koju će s lakoćom vizuelno dočarati, dok Anu Kokić očekuje još jedna komplikovana transformacija u operskog pevača Lučana Pavarotija.
Sneki ima zadatak da postane Viktorija, a nastup koji s nestrpljenjem iščekujemo jeste Šašićev koji ovog puta ulazi u „lik i delo“ Ace Lukasa. Za Aleksu je namenjen romantični Eros Ramacoti, i konačno pobednika prethodne emisije Borisa Milivojevića videćemo kao kralja roka Elvisa Prislija.

Povezana vest:  Premijere na kanalu Animal Planet: Životinjske bande i Divljina Indokine