client-list-trio-origSerija „DVOSTRUKI ŽIVOT“ od 22. decembra svakog petka samo na AXN Adriji

Teksašku domaćicu Riley Parks, muž odjednom napušta i ostavlja je u ozbiljnim dugovima, te je zato prinuđena da prihvati posao u salonu za masažu u obližnjem gradu. Nakon saznanja da njene koleginice klijenitma pružaju i neke dodatne usluge, primorana je da donese tešku odluku, da li da prihvati priliku i reši se dugova. Riley mora obazrivo da balansira moralnim konfliktom dva potpuno različita života; S jedne strane je samohrana majka u konzervativnom gradiću, a s druge ozbiljna, samosvesna, ambiciozna mlada žena, koja predvodi grupu seksi devojaka. Dok Riley sve više biva uvučena u taj mračni svet, mora da se pobrine da njena porodica nikad ne otkrije tajnu.
Riley Parks sa još četiri djevojke čini osoblje salona za masažu nazvanog The Rub. Kao najnovija članica tima osvaja klijente toplim osmehom i neverovatnim talentom. Najmlađa članica Kendra, instruktorka fitnesa, joge, pilatesa i zumbe, donosi u salon svoju neiscrpnu energiju. Jolene je u The Rubu od otvaranja, specijalnost joj je švedska masaža, a hobi Sudoku i ukrštenice. Selena je u salon stigla iz country cluba gde je bila glavna terapeutkinja, a najbolje joj idu sportske masaže. Na kraju iza svih njih stoji Georgia, vlasnica salona The Rub, nastalog iz nekadašnjeg Sugar Landa.
Glumačku postavu Dvostrukog života predvodi holivudska zvezda Jennifer Love Hewitt, Kendru igra Naturi Naughton, bivša r’n’b zvezda, dok je uloga Jolene pripala sjajnoj karakternoj glumici Kathleen York. Selenu glumi Alicia Lagano (Laži me, Kosti, Dexter, CSI: Miami), a Georgiu Cummings veteranka Loretta Devine.
Prvu sezonu serije Dvostruki život premijerno gledajte od 22. decembra svakog petka u 21:50 samo na AXN Adriji.

Povezana vest:  Najavljen nastavak serije „Beležnica profesora Miškovića“