tvoje lice zvuci poznatoTVOJE LICE ZVUČI POZNATO : 6. epizoda donosi nove sjajne imitacije

Nova epizoda donosi i nove sjajne imitacije koje će nas iznova zabaviti, a neke i zasmejati do suza. Ove suboteIvanu Ivanoviću, Katarini Radivojević i Mariji Mihajlović u ocenjivanju transformacija pridužiće se prekaljeni roker Bora Čorba, koji je već bio meta imitacije Željka Šašića. Njega ovog puta niko neće imitirati, ali će se pred njegovim očima smenjivati poznata lica, od Bijonse do Olivera Dragovjevića.
Aleksa Jelić dobio je sve pohvale kada je glumio Cecu, pa mu verovatno neće biti teško ponovo da stane na štikle i postane Bijons.
Muški likovi kao da su „napali“ Gocu, pa ona postaje Cane iz Brejkersa.Ana Kokić je konačno žensko budući da treba da dočara šarmantnu Francuskinju Zaz. Tamara glumi šašavog Laku, Šašić – Olivera Dragojevića, a Knez – Kemala Montena. Sneki se vraća svojoj muzici i ulazi u lik Ane Bekute, dok Boris Milivojević menja boju glasa I „iz bunara“ nam peva jednu od popularnih Bajagin pesama.
Ono što trenutno sve najviše zanima jeste imitacija Skaja kao Robina Tika I Sare kao Majli Sajrus za koju pretpostavljamo da će se spojiti u jednu numeru i repliku njihovog provokativnog zajedničkog nastupa na dodeli MTV nagrada o kome se još uvek govori u medijima.

Povezana vest:  KO JE CHARLIE MANX?