18.04_08FARMA 2010
Sajko izgubio u duelu, a na Farmu ušli novi ukućani

 

Raka i Miloš su u dnevnoj sobi. Sede i uz kafu ogovaraju Firčija. Miloš govori kako Firči ne zna da se ponaša i da ne može on da menja nešto što je neko drugi uradio ili da negativno komentariše o tome. Pridružuje im se Maca pa se sva trojica spremaju za odlazak u štalu. Miloš i Raka opet pričaju o svađi Firčija i Miloša u koju se posle uključila i Maja. Raka kaže da je sramota kako je Maja krenula kao ždral na Miloša kada je on napao Firčija i kaže da treba da je bude sramota jer ne zna da se ponaša. Miloš se slaže sa Rakom i imitira Majino igranje.

U štali njih trojica pokušavaju da pomuzu i nahrane krave i koze, ali im to baš i ne polazi za rukom. Odlaze u kuću da procede mleko, ali ne nalaze nijednu čistu posudu koju bi iskoristili. Maca kaže da je jedino Biljana od ženskih farmera valjala i da su ugasili ako ona ode.

Povezana vest:  Glumica balkanskih korena Ivana Miličević, zvezda pete sezone serije STOTINA na kanalu FOX

Napolju na klupici sede Zorica i Raka. Zorica počinje da priča kako je ženski WC grozan. Kaže da se zaprepastila kada je ušla u muški i primetila da je znatno čistiji od ženskog, pa je ona uzela metlu i kofu sa vodom i očistila ženski toalet. Firči im se pridružuje, a Zorica ga pita da napravi daske za WC kao što je napravio za muški. Ona objašnjava Firčiju kako je čistila WC, i da je to vrlo ponižavajuće za nju jer će je cela nacija gledati.

18.04_17Sajko i Biljana pevaju kod ograde kućica za izolaciju u dvorištu. U pauzama razgovaraju o duelu i o tome ko će od njih ispasti i šta bi trebali da izaberu – igru ili kviz znanja. Biljana kaže da je boli ruka i da ionako želi nešto da nauči, tako da je bolje da uzmu kviz znanja. Sajko pristaje iako kaže da mu to manje odgovara.

Mirjana cedi čaj iz šerpe u teglu i presipa kutlačom. Milena joj kaže da sipa direktno iz šerpe, a Mirjana joj kaže da ne može tako jer će se prosuti. Milena prilazi i uzima šerpu da bi joj ona pokazala kako se to radi, ali joj Mirjana nervozno odbrusi da se skloni. Milena ostavlja šerpu i pomera se. Posle par minuta kaže Mirjani da joj se nikad više tako ne obrati i da joj nikad više ne kaže da se skloni. Mirjana joj objašnjava da joj je već 3 puta reklaa da ne može tako da se presipa. Milena ponavlja da joj se više tako ne obraća i odlazi.

Povezana vest:  Održana bioskopska premijera SCI FI serije "PREDSTRAŽA"

U dnevnoj sobi Miloš, Mira, Nemanja i Gagi pričaju o duelistima. Kažu da verovatno uče ceo dan. Gagi spominje Maju i pita se šta se dešava sa njom, kaže da se totalno promenila poslednjih nekoliko dana.

Mirjana ulazu dnevnu sobu i počinje da viče da Dejana jer joj je, kako joj je rekla Maja, on zamrsio vunicu. Dejan tvrdi da nema nikakve veze sa tim. Maja ulazi u dnevnu sobu a Dejan je pita zašto želi da posvađa njega i Miru, i kaže da ne voli starije osobe koje vole da vrckaju zadnjicom.

Povezana vest:  KILDŽOJS – nova serija na SciFi kanalu

sajko_izbacivanjeDošlo je vreme za duel. U ovonedeljnom duelu se takmiče Sajko i Biljana. Njih dvoje će imati priliku da pokažu svoje znanje o životu na farmi u Kvizu znanja. Biljana je bila bolja od Sajka u kvizu znanja i pobedila rezltatom 5:1. Posle sabiranja glasova, Sajko je imao manje glasova tako da je on sedmi koji napušta farmu ove sezone.

Međutim, tu nije kraj. Samo što je Sajko izašao iz Arene i krenuo ka studiju u Šimanovcima farmeri su dobili pojačanje. Reč je o Dragani Milošević, bivšoj devojci Nemanje Stevanovića. Nemanjina se iznenadio kada je ugledao Draganu, i nije se pozdravio sa njom. Milena ga je zagrlila i rekla mu da se smiri i da ne brine ništa.

Kasnije su im se pridružili još dvoje novih farmera. U pitanju su Mina Kostić i Ivan Ivanović Juice. Tu od Zorice saznajemo da su se ona i Mina posvađale u emisiji Isidore Bjelice i da od tada ne razgovaraju, međutim, kada je Mina ušla, pozdravile su se.