GirlCodeCastSve što ste oduvek želili da znate i sve što treba da znate o snalaženju u ženskom svetu saznaćete u ultimativnom vodiču „Girl Code“

Nova MTV-jeva serija „Girl Code“ je moćna, pametna i duhovita serija u kojoj se dame pitaju za sve. Bukvalno sve! Ako ste se želeli da znate šta pripadnice nežnijeg pola imaju da kažu o najrazličitijim temama kao što su šoping, muško-ženska prijateljstva, tračarenje, zgodan trener u teretani, deplacija, izvlačenje sa lošeg prvog sastanka, poseta ginekologu, laganje, prijatelji „sa povlasticama“, ženske tuče, jutro posle, provodadžisanje i upoznavanje njegovih roditelja, izlaženje na kraj sa neprijatnim kolegama, život posle raskida ili nošenje helanki umesto pantalona… onda vam je ta želja uslišena!
Od 12. januara, nedeljom od 20:40 pratite kako izgleda kada se poznate komičarke i glumice, uz malu pomoć nekoliko muškaraca, udruže i na urnebesno smešan način daju potpun i iskren uvid u sve tajne ženskog sveta. Zato gledajte Girl Code od 12. januara, nedeljom od 20:40, a ukoliko preskočite neku epizodu ili mislite da treba da utvrdite gradivo, reprize su na MTV kanalu utorkom u 21:00 i četvrtkom u 21:50.

Povezana vest:  Ekskluzivna premijera nove serije „Pad viteza“ na HBO GO i HBO kanalu