Awkward 3B Group 2 Credit MTVJOŠ ČUDNIJE U NOVIM AWKWARD EPIZODAMA

Da je život Džene Hamilton haotičan, mogli ste da se uverite u prethodne tri sezone. Od 12. januara na MTV kanal stiže nastavak trećeg serijala Awkward sa potpuno novim epizodama zapletima.
Još jednom će se zbunjena Džena naći pred novim dilemama i prekretnicama. Nakog njenog flerta sa Kolinom, ozbiljno je počela da sumnja u stabilnost veze sa Metijem i da li njeno „iskakanje iz šina“ ima neko dublje značenje. Zbog jednog iznenadnog poljupca ceo svet joj se nepovratno promenio i samo jedna greška može da učini sve još čudnijim. Ali tu ni približno nije kraj komplikacijama u Dženinom životu. Kao i svaka tinejdžerka, i ona će poželeti da promeni imidž. Međutim, to će ostaviti u čuđenju njenu porodicu i prijatelje ko je zapravo nova Džena.
Da li će Dženino koketiranje sa njenom „divljom“ stranom ličnosti uticati da je svi prijatelji napuste ili će je životni izazovi naučiti pameti, pa će izaći jača nego ikada, pratite u najnovijim epizodama MTV serije Awkward.
Nastavak treće sezone jedne od najuspešnijih MTV-jevih serija možete da pratite na MTV kanalu od nedelje, 12. januara od 19:50. Reprezni termini su ponedeljkom u 22:40, utorkom od 21:50, sredom u 21:30 i četvrtkom u 21:00.

Povezana vest:  Serija "Susret sa nadljudskim moćima" na Discovery kanalu