Groupal castMTV SPROVEO LJUBAVNI EKSPERIMENT U EMISIJI „ARE YOU THE ONE?“
 
Da li je pronalaženje pravog partnera slučajnost, sudbina, hemijski proces ili možda postoji algoritam koji može da odluči ko bi bio savršen par?
MTV je izveo ljubavni eksperiment u novoj seriji „Are You the One?“ koju možete da pratite nedeljom od 2. februara u 23:10, kako bi pomogao grupi od 10 devojaka i 10 momaka u pronalaženju njihovog savršenog para.
Dvadeset singl ljudi je prošlo kroz opsežne procene na osnovu kojih im je tim profesionalnih provodažija, psihologa, članova njihovih porodica, prijatelja i bivših partnera odredilo savršenog dečka/devojku. Naravno, trik je u tome da su rezultati tajna i da potencijalni parovi moraju sami da otkriju ko je, na osnovu testiranja, njihova idealna polovina. Ali, kako bi potraga bila još zanimljivija, ovih dvadeset samaca će do ovog bitnog otkrića dolaziti dok budu živeli zajedno u kući na živopisnom ostrvu Kauai na Hajavima, sve vreme znajući da je njihov idealni partner možda baš u sobi do njihove. Kako bi se što bolje upoznali, prolaziće kroz testove fizičke privlačnosti, procene osobina ličnosti, procenu istorije veza i još mnogo toga i na kraju svake nedelje 20 potencijalnih partnera će pogađati ko je osoba za koju veruju da je njihov idealan partner. Ukoliko svih 10 parova u 10 pokušaja uspeju da pogode ko im je suđen na osnovu rezultata testa, pored velike novčane nagrade dobiće i svoju idealnu polovinu. Primamljivo, zar ne?
Premijera: nedelja 2. februar u 23:10
Reprize utorkom i četvrtkom u 22:40
Povezana vest:  FARMA 2010, Sada rakija treba da se pravi