MerlinTinejdžeri, spremite kokice, stiže kanal AXN Spin!

Od 27. februara, korisnici SBB-a koji imaju D3, D3i ili Total TV, biće u mogućnosti da gledaju novi hit kanal za tinejdžere – AXN Spin.
Ovaj kanal namenjen je prvenstveno mlađim gledaocima, ali i svim ostalim ljubiteljima avanturističkih, humorističkih, naučno-fantastičnih serija i filmova, kao i dobrih animiranih filmova, rijaliti emisija i muzike . Tako gledaoce AXN Spina očekuju neke od najpopularnijih svetskih serija kao što su „Doktor Hu“, „Merlin“, „90210“, „Lepotica i zver“, dok je već prvog dana prikazivanja kanala u 21 h na programu premijera novih epizoda serije „Zamenjene po rođenju“.

Povezana vest:  Na početku nove godine uživajte uz omiljene romantične filmove na AMC kanalu

90210Takođe, gledaoci će imati priliku da uživaju i u velikim bioskopskim hitovima poput „Henkoka“, „Robokapa“, „Alfa-07“, zatim crtanim serijama „Naruto“ i „Dragonball“, kao i popularnim rijaliti emisijama među kojim se izdvajaju „Survivor“ i „Kralj čudaka“. I ljubitelji muzike će biti zadovoljni, jer će martu obožavaoci Lejdi Gage, grupe Kings of Leons, Robina Tikea i Džastina Timberlejka imati priliku da gledaju njihove nastupe sa „iTunes Festivala 2013″.
Gledanje AXN Spin kanala svim korisnicima D3 i D3i digitalne televizije biće omogućeno promotivno do kraja marta, a nakon toga ovaj kanal biće dostupan u okviru HIT paketa. Kanal mogu pronaći na poziciji 259.
AXN Spin mogu da gledaju i svi korisnici Total TV-a koji imaju Total TV paket i to na poziciji 048.
AXN SPIN drugi je kanal iz AXN ponude dostupan u regionu. Zahvaljujući SBB Telemach grupi ovaj kanal će se emitovati ekskluzivno u Srbiji i Bosni i Hercegovini počevši od 27.februara, a od 1. marta i u Sloveniji.

Povezana vest:  Nova nedelja, novi naslovi. Koji film birate ovog puta?