Daria LogoDARIA, SPIN OFF SERIJE BEAVIS & BUTTHEAD, OD PONEDELJKA NA MTV KANALU
 
DARIA – HEJTERKA KOJU ĆETE ZAVOLETI
 
Sećate li se Darie Morgendorffer, nemilosrdno sarkastične pametnice koja se pojavljivala u kultnoj MTV animiranoj seriji „Beavis and Butt-head“ i oduševljavala svojim ironičnim i britkim izjavama. Iako je tu bila samo sporedan lik, gledaoci su toliko zavoleli ovu jedinstvenu devojku, tako da je davne 1997. Daria dobila svoju seriju u kojoj je na satiričan način komentarisala popularnu kulturu, opsednutost modom i konformizam.
U crtanoj seriji „Daria“, koja počinje sa emitovanjem na MTV kanalu od ponedeljka, 3. marta, svakog radnog dana od 18:10 pratićete život ove starmale „hejterke“, njenih napornih roditelja Helen i Jake koji su opsednuti karijerom i iritantno slatke i populatne mlađe sestre Quinn, dok bude pohađala srednju školu i suočavala se sa radoznalošću, konfuzijom, prezirom i tu i tamo nekim malim zrakom poštovanja.
Tokom pet sezona Daria je bila okružena plitkim i ne baš inteligentnim ljudima na kojim je usavršila svoj sarkazam kako bi uspela da preživi u svetu tih glupana. Njen prepoznatljiv stil čine velike okrugle naočare, vojničke čizme, sako i karirana suknja. Sa prekrštenim rukama i u pratnji najbolje drugarice Jane Lane, Daria se svojim oštrim umom, i još oštrijim jezikom, obrušavala na svaku površnost i bez problema stavljala svakome do znanja šta joj je na pameti (osim ako njen suparnik ne bi uspeo da shvati suptilnost njenog sarkazma pa ne vidi da je bio ispaljen).
Ipak, ni Daria nije potpuno nedodirljiva i neosetljiva. Njena meka tačka su mračni i ćudljivi dečaci. Neko vreme je bila očarana Jeninim bratom, Trentom – muzičarem od čijeg bi se samo jednog pogleda ona potpuno istopila, ali, nažalost, Trent nije delio ta osećanja prema njoj. Na kraju je Daria započela vezu sa njoj veoma sličnim Tomom Sloaneom.
2002. Daria je završila srednju školu i otišla na koledž. Od tada se više ne snimaju nove epizode o ovoj jedinstvenoj devojci, ali njen neponovljivi inteligentni humor je postao kultan kao i sve fore iz serije Beaavis and But-head iz koje je ovaj lik i potekao.
Od ponedeljka, 3. marta u 18:10, svakog radnog dana, i reprizno u 14:50!
Povezana vest:  Proverite zašto je Jersey Shore šou o kojem se najviše priča u Americi!