Logo TLCNovi vizuelni identitet kanala TLC

Počev od 1. marta, TLC, internacionalni zabavni i lifestyle kanal za žene, deo Discovery mreže, dobija novi izgled i usvaja novi glamurozni i savremeni stil. Pod sloganom „Život vredan gledanja – Life Worth Watching“, TLC kanal otvara vrata ka novim svetovima prikazujući svojim gledaocima autentične životne priče koje očaravaju i zabavljaju. Posvećen samouverenim, modernim ženama, koje rade na mnogo frontova, TLC kanal postaje prozor u živote drugih ljudi i njihovih neočekivanih priča.
-Novi izgled kanala TLC je rezultat ozbiljnog istraživanja koje je sprovedeno u regionu o tome šta je važno za današnju ženu, ali i šta TLC predstavlja ili šta može da predstavlja za njih. Shvatili smo da je TLC mnogo mlađi i mnogo zanimljiviji kanal nego što smo ranije mislili. U većini zemalja gde se prikazuje, TLC ima publiku koju čine mlađe, aktivnije, obrazovanije žene. Novi izgled slavi upravo to – šareniji je, svetliji, zabavniji. Logo je smeliji, svetlo crveni, i sva naša komunikacija će ići u ovom pravcu. TLC kanal je kombinacija zanimljivih informacija i fascinantnih priča o tuđim životima. To je, kako mi zovemo, „Život vredan gledanja – Life Worth Watching“, rekla je Aleksandra Tiganas, direktorka kanala za jugoistočnu Evropu, Discovery Networks CEEMEA.
Kanal TLC, koji je počeo sa radom 2011. godine u jugoistočnoj Evropi, postao je kanal broj jedan za žene u regionu, približavajući gledaoce stvarnim životnim pričama koje su slične njhovim. Novi spektar boja koji daje kanalu živ, topao i prijatan izgled oslikava neke od najbitnijh vrednosti brenda, a to su pouzdanost, hrabrost, humanost i izuzetnost. Ovo vizuelno osveženje približava izgled kanala dinamičnom programu koji predstavlja život onakvim kakav jeste.
Novi promotivni video kanala TLC možete pogledati OVDE!

Povezana vest:  Serija "Poslednji panteri" od 2. marta, radnim danima, na Prvom programu RTS-a

U nastavku je lista novih sezona najpopularnijih emisija, kao što su Povratak Hani Bu Bu, Stručnjak za torte, 24 sata u Urgentnom centru. Tu su takođe i neke potpuno nove premijere koje obrađuju različite teme – od porodičnog života, do praktičnih saveta o svakodnevnim problemima. Među programima koje će gledaoci moći da gledaju na kanalu TLC od marta su i:

Povratak Hani Bu Bu (2. sezona) – svakog ponedeljka od 21:00

Najuticajnija sedmogodišnjakinja današnje pop kulture se vraća u potpuno novim epoizodama TLC hit serije Povratak Hani Bu Bu. Od opuštenih izleta do zabave u staromodnoj ruralnoj Džordžiji, ova serija prati Alanu „Hani Bu Bu“, njenu mamu domaćicu Mamu Džun, tatu Majka „Šugar Bera“, kopača krede, sestre Lorin „Bundevicu“, Džesiku „Čabs“, Anu „Čikadi“ i bebu Kejtlin. Ova serija, koja se nastavlja nakon nekoliko prazničnih specijala, pruža pravu sliku o njihovim intenzivnim i jedinstvenim životima u Makintajeru.

90 Days to Wed – od 18. marta, u 22.00

Povezana vest:  Premijera filma nominovanog za Oskara i dobitinik nagrade Bafta “Slobodno penjanje” bez reklama na kanalu National Geographic 3. marta

Ova priča je stara koliko i vreme… Momak i devojka se upoznaju, zaljube se, devojka dobije specijalnu vizu za posetu Sjedinjenim Američkim Državama. Imaju samo 90 dana da odluče o budućnosti svojih života – venčati se ili se vratiti kući. U novoj TLC seriji 90 Days to Wed, gledaoci prate pet parova koji istražuju komplikovan svet veza na daljinu.

Sestre Romkinje – od 29. marta, u 21.00

Okrenutost ka porodici, kuvanje, čišćenje, ali i biti prava supruga – to su najvažniji prioriteti Romkinja. Ali, matrijarh Neti Stenli, divlje dete Meli i rođaka Kajla nisu ni blizu putovanjima u karavanima i predviđanju budućnosti iz kristalne kugle. One se razmeću svojim stvarima na ulicama Martinsburga, u Zapadnoj Virdžiniji, obučene po poslednjoj modi, i bave se svojom omiljenom zabavom-tračarenjem! Iako otkrivanje porodičnih tajni može da izazove velike posledice, ove dame ne odustaju!

Supruge mafijaša – od 4. aprila, u 21.00

Ova serija prati četiri dame sa Stejtn Ajlenda koje uče da žive svoje živote dok njihovi muževi i očevi odslužuju kazne zbog mafijaških aktivnosti. One nose krzno, posipaju se zlatom i izgledaju od glave do pete kao žene gangstera, ali su njihovi životi zapravo sve drugo osim glamurozni. Ove žene pokušavaju same da se snađu dok se bore protiv svojih prijatelja, porodica i dok se bore međusobno, pokušavajući da rade ono što je najbolje za njih i za njihovu decu.

Povezana vest:  Druga sezona serijala “Moj ogromni višak kože” od 5. Aprila na TLC kanalu

Tvoj stil u njegovim rukama (2. sezona) – od 28. aprila, u 21.00

Zarobljene ste u modnoj rutini, sve u vašem ormanu vam je dosadilo, i to čak utiče na vezu sa vašom boljom polovinom. Šta je rešenje? Šta kažete na 5.000 funti za potpuni preobražaj? Postoji samo jedna caka, lični stilista će biti vaš partner. Stručni tim TLC-ja, koji predvodi model Lisa Snoudon, će mu malo pomagati. Naučiće zbunjene muževe o krojevima i bojama odeće, tonovima šminke i frizurama koje najbolje pristaju njegovoj lepšoj polovini.

24 sata u Urgentnom centru (4. sezona) – od 1. maja, u 23:00

Sa 91 kamerom koje snimaju non-stop, serija 24 sata u Urgentnom centru pruža jedinstven uvid u jedno od najužurbanijih britanskih odeljenja za hitne slučajeve , u bolnici „King’s College Hospital.“ Serija omogućava gledaocima da vide niz izazova uključujući uspone i padove sa kojima se osoblje suočava dok se brinu o 350 pacijenata koji svakodnvno dolaze.

Moja čudna zavisnost 5 – od 25. maja, u 22:00

Ova serija govori o pojedincima koji se bore sa svojim neobičnim opsesivnim ponašanjima. Serija prati ove zavisnike dok otkrivaju svoje čudne zavisnosti svojim porodicama i prijateljima i susreću se sa psiholozima kako bi razumeli skrivene uzroke svog ponašanja.