Vampire Diaries S3Konačno na naše kanale stiže 3. sezona najpopularnije teen serije „Vampirski dnevnici“
 
U petak, 21. marta u ponoć, na kanalu Prva Plus počinje premijerno emitovanje 3. sezone najpopularnije tinejdžerske serije „Vampirski dnevnici“.
Serija „Vampirski dnevnici“ je američka tinejdžerska  serija koja je urađena po istoimenom bestseleru autorke El Džej Smit. Prva knjiga je objavljena 1991. i do 2011. je izašlo šest nastavaka. Osvojila je nagradu People’s Choice i šest nagrada Teen Choice. Vrlo brzo je stekla popularnost i kultni status među mlađim generacijama.
Ova serija nominovana je za nagradu „Saturn“ za 2014. godinu u kategoriji „Najbolja tv serija za mlade“ koju jednom godišnje dodeljuje Akademija naučne fantastike, fantazije i horor filmova.
U Srbiji su prikazane prva i druga sezona serije tokom 2011. i 2012. na televiziji Prva. Od  20. januara 2014. godine serija se prikazuje na kablovskom kanalu Prva Plus. U petak 21. marta počinje premijerno emitovanje 3. sezone ove uzbudljive serije.
Treća sezona otkriva više o Klausu i Originalnoj porodici pošto je konačno razotkriven motiv Klausove želje da Stefan bude na njegovoj strani. Dok Stefan tone sve dublje u mračnu stranu, Dejmon i Elena se bore sa osećajem krivice zbog njihove veze koja se sve više razvija iako  zajedno  pokušavaju da vrate Stefana sa ivice. Pored toga, duhovi iz Džeremijeve prošlosti pokušavaju da mu pošalju snažnu poruku, da ne spominjemo kakav to uticaj ima na njegovu vezu sa Boni. I dok se Kerolajn i Tajler sve više zbližavaju, između njihovih porodica izbija sukob.
Povezana vest:  Nova epizoda serije “Ratnici okeana”