Zabava za najmladje pred UskrsZabava za najmlađe pred Uskrs
 
Pričanje priča i crtanje mogu biti odlična zabava pred uskršnje praznike. Vrbica je prava prilika da provedete vreme sa svojom decom. Zabavite se sa svojim mališanima i pomozite im da nacrtaju najlepši rad.
Izdavačka kuća Laguna će u subotu, 12. aprila, na Vrbicu, od 11 do 14 sati, u Delfi Café-u u SKC-u organizovati druženje sa decom.
Tog dana, Lagunina spisateljica Zorica Kuburović mališanima će pričati priče kojima ćemo obeležiti Uskrs, najradosniji hrišćanski praznik.
U Delfi Café-u ćemo najpre mališane i njihove roditelje upoznati sa edicijom Mala Laguna. Druženje ćemo nastaviti sa Zoricom Kuburović, koja će deci pričati priče o Uskrsu.
Pripremili smo blokove i bojice za mališane koji budu želeli da crtaju motive iz priče koju su čuli, a najlepša tri crteža ćemo i nagraditi.
Laguna i knjižara Delfi SKC pružaju vam jedinstvenu priliku da provedete aktivan dan pred uskršnji praznik uz priče Zorice Kuburović i crtanje. Uz vašu i našu pomoć deca će uživati i imati dan za pamćenje.
Uskrs je veliki praznik, praznik nade, tolerancije i praštanja, i mi ćemo ga u tom duhu proslaviti sa najmlađima.
Pripremili smo i neka mala iznenađenja, zato dođite da se družimo i osetimo čaroliju Uskrsa.
Prijatelji ovog događaja su: Klub Satelit Zlatibor, Logona, UMS, Studio za jezik i kulturu „Kente“, časopis „Kuvajmo sa decom“, Imlek, Topic trade, Trio Fruit.
Povezana vest:  Beč: konkurs za kreativce otvoren do 30. juna