MF-Wild-Colection Beauty-Visual-Final Low-resMax Factor lansira svoju novu WILD kolekciju koja sadrži i Wild Mega Volume Maskaru…za neukrotive devojke

WILD MASCARA POT AND PENCIL COMP copyMax Factorova Wild Mega Volume maskara
Ova nova, inovativna maskara od Max Factora trenutno preliva trepavice crnom bojom i podebljava svaku pojedinačnu trepavicu, i sve to zahvaljujući neustrašivoj Amplifier četkici. Obli vrh četkice dizajniran je sa dužim čekinjama koje služe kao zona definisanja – tako da se volumen proteže od korena do vrha trepavica, za pojačan efekat. Rezultat je i do 3x više volumena*, za trenutno dramatičnije, upadljivije trepavice – za dan ili veče.

Povezana vest:  REVOLUCIJA IZ TIGANJA - SOČNA PILETINA BEZ KAPI ULJA

Max Factor Wild Shadow senke
Izgled nije ekstreman ako nema eksplozija pigmenata i trendi boja; Max Factorove NOVE Wild Shadow Senke su spremne da ostave žestok trag na tvojim kapcima. Glamurozne buntovnice mogu da dodatno intenziviraju svoj izgled tako što će koristiti vlažnu četkicu za nanošenje senke i time postići zasićeniju boja koja neće izbledeti.

Povezana vest:  Sportska nedelja u Fashion Parku Outlet Centru Inđija

Max Factor Wild Shadow olovke
Poslednji član WILD kolekcije je NOVA Shadow Olovka, dostupna u 6 neodoljivih nijansi. Odlikujući se dvema profesionalnim alatkama za šminkanje u jednom proizvodu, ove gel olovke raskošnih boja kao stvorene su za devojke koje žele da oslobode svoju divlju stranu; koristi olovku kao ajlajner, za jednostavan bljesak boje uz liniju trepavica; ili kao senku za oči, za otkrivanje svoje žestoke kreativnosti.

Povezana vest:  Do kraja godine i prijem novca preko Pej Pala u Srbiji?