Fashion selection Suzana Peric 06042014 0107 17Revijom Suzane Perić otvoren 24. Fashion Selection

Revijom Suzane Perić u Belexpocentru zvanično je otvoren 24. Fashion Selection.
U prepunoj Sali, pred mnogobrojnim ličnostima iz javnog života, Suzana Perić prikazala je kolekciju za proleće/leto 2014 pod nazivom Fashion Dekada. Reviju je svojom novom pesmom otvorila Jelena Tomašević, da bi potom bili prikazani ženstveni, lepršavi, koloritni modeli, namenjeni ženama u različitim životnim dobima. Na reviji je učestvovala i glumica Mirka Vasiljević, a u prvom redu su sedeli Seka Aleksić, Vlada Mandić, Vanja Bulić i mnogi drugi.
Usledila je revija finalistkinja konkursa za mlade dizajnere, koji su zajednički organizovali magazin Stilbook i modna agencija Select. Po tri modela na temu „Spoj etno-mode i tradicije“ prikazalo je osam dizajnerki: Isidora Prokić, Jovana Đurić, Ivana Vukajlović Simić, Dijana Pjevčević, Tena Filičić, Maja Dimitrijević, Anđela Bulatović I Milica Bainović. Prema odluci žirija, pobedila je Milica Bainović, koja će na jesenjem Fashion Selectionu imati samostalnu reviju, kao i intervju i modni editorijal u magazine Stilbook. Dok je žiri odlučivao o pobednici konkursa, publiku je zabavljao Željko Vasić.
Na kraju večeri, garderobu iz novih kolekcija poznatih brendova Nike, Adidas, Converse, Tommy Hilfigher, Ellesse prikazao je multibrendstore Buzz. Udobne, sportske modele pistom su nosily novinari i TV lica Katarina Lazarević, Dušica Miljuš, Marina Kotevski, Bojana Kesić, Jelena Helc…
24. Fashion Selection nastavlja se u ponedeljak Kids Fashion Day-om na kome če se predstaviti dečiji brendovi Naturino I Domino Kids, a potom revijama Kristine Bekvalac I tri dizajnerke Sande Ristovski, Jelene Jakovljević i Marije Ivanković Jurišić.

Povezana vest:  Sutra izložba mladih dizajnera u Parobrodu

{vsig}FS_1_2014{/vsig}