lino-igraMALIŠANI SE TAKMIČILI U IGRANJU PRVE LINO MOBILNE IGRE
 
Medvedić Lino je omogućio svim mališanima koji su u nedelju posetili tradicionalnu manifestaciju u organizaciji Dečijeg sajma u Delta citiju, da se dobro zabave igrajući novu Lino mobilnu igricu. Pod geslom „Budi i ti Lino pobednik“, oni najmlađi koji dobro barataju novim tehnologijama, eksluzivno su isprobali prvu Lino mobilnu aplikaciju i to na Samsung Kids tabletima. Svi koji su učestvovali u Lino takmičenju, imali su priliku da se uz omiljenog medvedića testiraju svoje veštine, a najbolji učesnici su dobili Lino poklon pakete.
-Sem što je Lino prvi izbor kada su u pitanju visokokvalitetni i hranljivi proizvodi za decu, on je još jednom pokazao da uvek prati trendove i osluškuje dečije potrebe. Mobilna aplikacija uz koju će svi mališani biti Lino pobednici, obradovala je najmlađu populaciju širom regiona. Aplikacija je besplatna i može se preuzeti na Google store za android uređaje i App store za Apple uređaje. – kaže Jasmina Ristić, direktor marketinga Podravka Srbija.
Lino će kao i svake godine biti prisutan i na Dečijem sajmu koji se ove godine održava od 25. do 27. aprila u hali 3 Beogradskog sajma.
Povezana vest:  Coca-Cola inspirisala sve da budu Deda Mraz i usreće decu iz SOS sela Srbije