TrcimoPorodicno vHemofarm Fondacija poziva porodice da zajedno trče u okviru trke zadovoljstva

Hemofarm Fondacija podržala je organizaciju 27. Beogradskog maratona sa ciljem da podstakne porodice da zajedno provedu kvalitetno vreme baveći se sportom, ali i da promoviše ideju tradicionalnih porodičnih vrednosti, pozitivnog roditeljstva i porodice koja zajedno brine o svom zdravlju.
„Trčimo porodično“ je poziv za sve roditelje da, zajedno sa svojom decom i drugim članovima porodice, učestvuju na najvećem sportskom događaju u zemlji i istrče ili zajedno prošetaju pet kilometara u okviru trke zadovoljstva.
„Pozivajući porodice da učestvuju zajedno u trci zadovoljstva u okviru Beogradskog maratona, Hemofarm Fondacija želi da ukaže na značaj pozitivnih vrednosti i kvalitetnog roditeljstva koje predstavljaju osnovu stabilnog i zdravog društva. Za dvadeset i jednu godinu svog postojanja, naša Fondacija je pružila značajnu podršku u preko 1,500 projekata koji se na sistematski način bave unapređenjem zajednice i u tu svrhu donirala oko 10 miliona evra. Težnja Fondacije i svih nas je da i dalje aktivno promovišemo afirmativne vrednosti društva i pomognemo unapređenje svesti građana o značaju zdravog i kvalitetnog života“, izjavila je Snežana Radočaj, direktorka Hemofarm Fondacije.
Zagrevanje za porodičnu trku počinje u 9 časova na štandu Hemofarm Fondacije u blizini Republičke Skupštine, a sama trka počinje u 10 časova ispred zgrade glavne Pošte na početku Bulevara kralja Aleksandra.
„Sport je moj način života i profesionalno opredeljenje. Zato mi je veoma važno da i moja porodica bude aktivna u sportu. Mi odvajamo vreme za zajedničke sportske aktivnosti, jer se tada lepo zabavljamo i, između ostalih aktivnosti koje zajedno radimo, čini nas bližim i zadovoljnijim. Drago mi je da Beogradski maraton ima partnere koji prepoznaju značaj sportskih aktivnosti i važnosti zdravih životnih navika, kao što to Hemofarm prepoznaje u okviru svoje poslovne politike. Siguran sam da će porodično trčanje i aktivacija u nedelju doprineti afirmaciji pravih, tradicionalnih porodičnih vrednosti, kojima bi svi mi trebalo da negujemo u svojim domovima“ – rekao je Saša Đorđević, ambasador UNICEF-a i predsednik Beogradskog maratona.

Povezana vest:  Koko Šanel špijunirala za naciste