Maturantski sajam u Delta CityPrvi „Maturantski sajam“ u Delta Cityju

Dragi maturanti, ukoliko se pripremate za veliku ili malu maturu i želite da zablistate u punom sjajnu, imamo predlog za vas – u atrijumu Delta Cityja, 7. i 8. maja, biće organizovan prvi „Maturantski sajam by Wannabe“. U okviru manifestacije učestvovaće brojni dizajneri i modni brendovi, kao i frizeri, šminkeri i modne blogerke, koji će besplatno savetovati maturante i pomoći im da odaberu idealnu modnu kombinaciju za ovo posebno veče.
Tokom dva dana Sajma, posetioci će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim kolekcijama modnih dizajnera i brendova, kao što su Gagliardi, Paradiso moda, Fabrique, Korff, Lavani Couture, Tijana Žunić, Jasmina Marković, WaWaWoom Design, Wannabe Collection by Predrag Đuknić, kao i kolekcijama unikatnog nakita Lola, Minizucchini i Pinkabella.
Takođe, maturantkinje će imati priliku da dobiju beauty i make up savete stručnjaka iz kozmetičkih kuća Estee Lauder i Multiactiv, kao i da se posavetuju sa timom frizerskog salona „Hair Style Veselinović“ i najpopularnijim modnim blogerkama.

Povezana vest:  Kolin oprostila Runiju uz poslednje upozorenje

Ali to nije sve…
Posebno lepa vest je i da će najsrećnija maturantkinja osvojiti vrednu nagradu – maturantsku haljinu iz najnovije kolekcije Wannabe Collection. Prijavljivanje za nagradni konkurs moguće je na Facebook aplikaciji, na zvaničnoj strani Wannabe Magazine.
Svi zainteresovani maturanti imaće priliku da posete manifestaciju, tokom oba dana trajanja, od 10 do 22 sata.

Povezana vest:  Pet magičnih trikova za korišćenje parfema