Grand kafa nagradni konkursGrand kafa nagrađuje najbolje komšijske priče

U želji da podrži istinske vrednosti, Grand kafa je pokreće nagradni konkurs „A s kim Vi pijete kafu?“, za sve svoje verne potrošače i dobre komšije, a tokom kojeg će svi zainteresovani biti u prilici da napišu i pošalju zanimljive i neobične priče na temu komšijskih odnosa.
Nagradni konkurs traje od 24. aprila do 10. juna, nakon čega će stručni žiri odabrati najzanimljivije priče i pobednike. Autore najboljih priča, ali i njihove komšije iz priče, Grand kafa će vredno nagraditi.
Svako ko želi da učestvuje u konkursu ispriča svoju komšijsku priču može to da učini na vebsajtu www.dankomsija.rs, na kojem se nalaze sve potrebne informacije.
Savremeni način života, brzina i tempo obaveza sadašnjeg vremena često ne ostavljaju puno prostora za druženje kakvo pamte starije generacije. Imati komšiju na koga možemo da se oslonimo i koji uvek pritiče u pomoć postaje luksuz za modernog čoveka, iako su komšijska solidarnost i pažnja ponekad češće i važnije od one koju dobijamo od članova porodice. Odnos bliskosti i komšijskog gostoprimstva često je praćen nezaboravnim trenucima i uzbudljivim događajima kojima trajno negujemo odnose sa najbližim komšijama.

Povezana vest:  Čarobni svet Piksija i Zeke u Delta Cityju