NAJAVA UTAKMICA U SLOVENIJISeniori Srbije u subotu i nedelju igraju prijateljske utakmice protiv Slovenije

Muška seniorska reprezentacija Srbije će u okviru prirpema za jubilarnu, XXV Svetsku ligu 2014. odigrati dve prijateljske utakmice protiv Slovenije. Utakmice će se odigrati u Kanalu, u subotu, 10. maja (19,00) i nedelju, 11. maja (19,00). Seniori Srbije će u Sloveniju otputovati u petak, 9. maja ujutro. Igor Kolaković, prvi trener seniora Srbije, u Sloveniju vodi 13 igrača.
Na spisku su:

Povezana vest:  BEACH – VOLLEY – PRVENSTVO SRBIJE ZA IGRAČE I IGRAČICE DO 18 GODINA, Novosađanke i Kraljevčani pobednici PS do 18 godina

TEHNIČARI: ALEKSA BRĐOVIĆ (SKRA BELHATOV, POLJSKA) I VLADO PETKOVIĆ (ŠAHIRDAR URMIJA, IRAN).

KOREKTORI: DUŠAN PETKOVIĆ (CRVENA ZVEZDA) I SAŠA STAROVIĆ (LATINA, ITALIJA).

LIBERA: NIKOLA ROSIĆ (LUGANO, ŠVAJCARSKA) I NEVEN MAJSTOROVIĆ (PARTIZAN VIZURA).

BLOKERI: ALEKSANDAR OKOLIĆ (CRVENA ZVEZDA), PETAR KRSMANOVIĆ (ĐERDAP, KLADOVO) I DEJAN RADIĆ (VOJVODINA NS SEME, NOVI SAD).

PRIMAČI: NIKOLA KOVAČEVIĆ (VERONA, ITALIJA), UROŠ KOVAČEVIĆ (MODENA, ITALIJA), FILIP STOILOVIĆ (CRVENA ZVEZDA) I MILAN KATIĆ (VOJVODINA NS SEME, NOVI SAD).

Povezana vest:  Italija prvi rival juniorima Srbije u petak od 20,00 časova

Muška seniorska reprezentacija Srbije igraće 17. put u jubilarnoj, XXV Svetskoj ligi 2014. u elitnoj diviziji, u B grupi sa Rusijom, SAD i Bugarskom.
Seniori Slovenije se pripremaju za mečeve u Evropskoj ligi 2014. Slovenija će igrati u B grupi sa Turskom, BJR Makedonijom, Austrijom i Danskom.